Як підібрати розмір?

Як підібрати розмір?

Магазин Bolf.ua пропонує одяг різних виробників, тому НЕ слід опиратися тільки на розміри з мітки, який вказаний в описі продукту. Більшість брендів має свій власний розмірний ряд.

При покупці Клієнт зобов'язаний уважно ознайомитися з таблицею розмірів, яка завжди є в описі товару.

Для ідеального підбору розміру, ми пропонуємо вам виміряти Ваш справжній одяг, т. е, одяг який Ви носите, і який ідеально Вам підходить. Це, безумовно, краще рішення для того, що б визначити потрібний Вам розмір, так як всі наші товари вимірюються, без розтягування.

Tabela rozmiarów

Правила вимірювання:

  • Дані, наведені в таблиці розмірів, безпосередньо з нашим виміром. Одяг ми вимірюємо спереду, застібнутий на гудзики/кнопки/замок (якщо є). ВАЖЛИВО! Щоб отримати повний обхват, ми множимо х2.
  • Кожен продукт, ми намагаємося виміряти як можна точніше. Вимірюється тільки одна річ конкретної моделі і розміру, тому можуть виникнути мінімальні відмінності в розмірах, вказаних в таблиці (допуск +/- 2 см).
  • Ми не гарантуємо, що будь-яка куплена річ у тім же розмірі, з тієї ж моделі, має ті ж розміри, великі відмінності в розмірах сприймаються нами у вигляді рекламації.

При покупці одягу слід дотримуватися відповідності параметрів в таблиці розмірів, зазначеної в описі товару!

pixel