Про нас

Чим ми відрізняємося?

Ми спеціалізуємося в основному на продажу чоловічого та жіночого одягу. У нас також є широкий спектр унікальних оечей і аксесуарів, які урізноманітнюють будь-який образ. Продукти нашого бренду ви знайдете на декількох торгових майданчиках в Європі: Allegro, Ebay або Amazon.

Чому Denley?

На його рахунку вже багато нагород. Ми є відкриттям 2012 року в категорії Чоловіча мода. Два роки по тому ми стали лауреатом плебісциту Trusted Reviews Ceneo в категорії мода і аксесуари. У 2018 році ми були нагороджені премією E-gazele Business. У 2021 році ми були проголошені opineo.pl другий найцікавіший і швидкозростаючий інтернет-магазин в Польщі! Без вас, без тисяч задоволених клієнтів, цього би не сталось!

І все завдяки пристрасті!

Мода-це наша пристрасть, ми постійно стежимо за останніми світовими тенденціями для вас. Ми пропонуємо нашим клієнтам одяг з унікальним характером і цікавим стилем, від повсякденної і розумної повсякденної моди до стилів вуличного і спортивного одягу і класичної елегантності. Кожен день ми доводимо, що своєчасність йде рука об руку з доступними для всіх цінами. За ці 12 років ми вдосконалили наші послуги по максимуму, завдяки чому з чистою совістю ми можемо запропонувати вам кращі продукти за найкращими цінами!

pixel