Призи та нагороди

ZAUFANE OPINIE CENEO

НАДІЙНІ ВІДГУКИ CENEO

I місце в категорії мода та аксесуари

У 2016 році інтернет-магазин Bolf був лауреатом премії Надійні Відгуки Ceneo в категорії мода та аксесуари. Рейтинг Надійних Відгуків це один з найбільших у Польщі програм перевірки надійності інтернет-магазинів. Цей почесний титул присуджується Клієнтами магазину, які цінують якість, надійність та безпечність покупок.

Рейтинг Сертифікат
Nasze Dobre Lubuskie

Підприємець Fair Play 2015

Сертифікат Fair Play

На прикінці 2015 року - компанія Bolf стала лауреатом XVIII престижної програми "Підприємство Fair Play". Наша марка отримала сертифікат, в номінації етичної поведінки у бізнесі, формування позитивних відносин з місцевим співтовариством і турбота про довкілля.

Переможці Сертифікат
e-commerce Polska Awards

E-commerce Polska Awards 2014

Дизайн року і Сайт року

У 2014 році інтернет-магазин став переможцем у категорії "Інновації Року" у конкурсі, організованому Палатою Електронної Економіки, Payu S. A., Przelewy24.pl і Bluerank, а його мета-виявлення та нагородження кращих компаній, які здійснюють продаж через інтернет. Серед більш ніж 100 компаній був оцінений наш мінімалістський стиль – Дизайн Року і функціональність – Сайт Року.

Результати конкурсу Дипломи
Laur Klienta 2012

Лаври Клієнта

Відкриття 2012

Bolf був відзначений Лавром Клієнта і став Відкриттям 2012 Року у номінації Чоловіча Мода. Це один з найважливіших сертифікатів, бо у національному опитуванні, визнають його Клієнти визначаючи популярні бренди, товари та послуги у всій країні, оцінюючи їх Емблемою.

Сертифікат
Rzetelna firma

Сумлінна компанія

Bolf компанія з сертифікатом надійності

Ми працюємо у відповідності з принципами етики та гарної практики у бізнесі. Ми маємо Сертифікат Надійності, який є свідченням сумлінного підходу до ведення бізнесу, а також гарантія фінансової надійності, прозорості та платоспроможності в економічному обороті.

Етичний кодекс
Trusted Shops

Trusted Shops

Гарантія Надійності Магазину та Захисту Покупця

Магазин був відзначений провідною ознакою довіри. Ми були піддані ретельним дослідженням за 72 критеріями якості, у яких перевіряється правильність правил та політики конфіденційності, а також всі умови та положення договору купівлі-продажу, оплати і доставки. Ми надаємо Клієнту достатньо лояльні правила, виконуючи одночасно вимоги європейських інтернет-магазинів. Клієнти онлайн-продавців, акредитованих Trusted Shops є дійсно охоплені Захистом Покупця.

Сертифікат
Opineo

Opineo.pl

Я Слухаю Своїх Клієнтів

Bolf як компанія, що постійно розвивається, у сфері послуг, робить ставку на прозорість. Пріоритетним для нас є думка наших Клієнтів, які представлені на самому доверяемом і незалежним сервісі у країні. Ми маємо сертифікат Opineo.pl "Я Слухаю Своїх Клієнтів".

Подивитися відгуки
Jakość Obsługi

JakoscObslugi.pl

Ми відповідаємо клієнтам

Магазин був нагороджений сертифікатом, який підтверджує дотримання найвищих стандартів якості обслуговування Клієнтів. Тим більше радує нагорода в категорії, яка є основною діяльністю компанії в сфері e-commerce.

Посмотреть отзывы Сертифікат
pixel