Чоловічі годинники

Кількість товарів: 4
Колір
Пропозиція

Чоловічі годинники

Компанія Patek Philippe зробила на початку 30-х років XX століття золоті кишенькові годинники спеціальні на замовлення нью-йоркського банкіра Генрі Грейвса. З плином часу їх вартість зросла, поки в 2014 році вони були продані анонімному покупцеві на аукціоні в Женеві за рекордну суму у 24 мільйонів доларів.
Чоловічі годинники доросли до рангу елегантного гаджета, вони підкреслюєють престиж, клас та вишуканість стильного чоловіка. Саме оригінальні наручні годинники являють собою чудове доповнення чоловічого костюма, роблячи його повним.
Модні годинники які пропонує Bolf вразить вас багатою колірною гамою, цікавим дизайном, сенсаційними деталями і відмінною якістю виконання. Кожен чоловік, який хоче дивувати ультрамодним outfit'ом та вишуканими доповненнями, обов'язково знайде для себе кращі моделі годинників, які будуть відображати його настрій та підкреслить індивідуальність характеру.
Не існує однієї універсальної моделі годиників, які однаково добре могли б допомогти під час ділової зустрічі, вечірнього заходу або під час курортного відпочинку, тому варто налаштувати ступінь елегантності вибраного фасону до конкретного випадку. Не слід обмежувати себе тільки однією моделлю, і добре трохи поекспериментувати з доступними фасонами.
Класичні наручний годинник є одним з небагатьох дозволених доповнень до дуже офіційних поряд у стилі business formal та smart casual. Відомі стилісти рекомендують, щоб ремінець годинників гармоніював із взуттям або ременем від брюк, а колір циферблату відповідав відтінкам пряжок від ременя або запонками сорочки.
Оригінальні чоловічі годинники від Bolf - це пропозиція для чоловіків, які люблять різноманітити щоденні образи з допомогою дизайнерських аксесуарів. Моделі з шкіряними ремінцями або металевими браслетами, безумовно, сподобаються чоловікам, які цінують позачасову класику і люблять привертати увагу за допомогою вишуканих аксесуарів. У цієї категорії товарів також можна знайти сучасні та модні спортивні годинники, які мають безліч додаткових функцій, корисних під час занять спортом, а також досить універсальні моделі, які відмінно підійдуть у якості модного доповнення щоденних та casual стилізацій.

pixel