Жіночі куртки демісезонні

Кількість товарів: 198
Розмір
  • 1-Ubrania
  • Akcesoria
Колір
Ціна
Виробник
Пропозиція
Матеріал
Візерунок
Фасон
Тип продукту

Жіночі демісезонні куртки

Жіночі демісезонні куртки можуть бути прикрасою кожного сезону весна-осінь. Правильний вибір верхнього одягу забезпечить повний комфорт та дозволить легко перевтілюватися із одного образу у інший. Ці характеристики набувають особливого значення у міжсезоння, коли сонячна погода здатна різко змінитися дощем, а холодний ранок навпаки – перетворитись на спекотний день. Погодні примхи обумовили широкий спектр вимог до таких курток, тож вони повинні не тільки прикрашати, але також:

  • бути виконаними з сучасних міцних матеріалів;
  • оснащеними якісною фурнітурою;
  • надійно захищати від вітру та опадів;
  • характеризуватися високою якістю пошиття;
  • весняні та осінні жіночі куртки мають справлятися з перепадами температурного режиму, тобто зберігати тепло в прохолодну погоду, але не створювати парникового ефекту у разі раптового потепління.

На полицях Bolf.ua представлено моделі, котрі відповідають стандартам якості та канонам стилю. Адже куртка – це саме та річ, що зобов’язана бути водночас легкою, практичною і привабливою.

Як обирати демісезонні жіночі куртки

Моделі верхнього одягу модна умовно розділити на:

  • повсякденні куртки;
  • елегантні варіанти;
  • куртки у спортивному стилі.

Звісно, найширшими комбінаторними можливостями наділені casual-фасони, в яких можна ходити на роботу і прогулянки, зустрічатися з друзями та подорожувати. Вони також добре поєднуються з сукнями та спідницями. Спортивні куртки осінні жіночі будуть гарно виглядати зі спортивними костюмами, джинсами та зі стилем street outfit в цілому, однак для виточнених образів, звісно, не підійдуть. Коли стоїть задача досягти максимальної елегантності, то без класики не обійтися. Завітайте до каталогу, аби знайти зразки кожної із цих категорій. У наявності є як молодіжні куртки жіночі демісезонні, так і універсальні варіанти, котрі личитимуть усім жінкам. Що стосується кольорів, то тут на покупців очікує дивовижне розмаїття. Традиційні стримані та пастельні гами чергуються із сміливими яскравими моделями з ультрамодними елементами декору та фурнітурою. У колекції представлена окрема лінійка з численними варіаціями на тему мілітарі. Вибираючи верхній одяг, необхідно брати до уваги особливості фігури жінки. Адже підходящий фасон значно поліпшить образ: підкреслить переваги, приховає недоліки та додасть особливого стильного шарму:

  • жінкам з фігурою, що нагадує трикутник, варто вибирати осінні та весняні куртки жіночі з акцентами на області плечей. Урівноважуючого ефекту можна добитися, вибираючи предмети гардеробу з нагрудними кишенями, широкими лацканами, стилізованими погонами, нашивками. А от об’ємні деталі на нижній частині тіла будуть недоречними, У цьому випадку також не підійдуть укорочені варіанти;
  • фігура типу “перевернутий трикутник” вимагає протилежного підходу: у верхній частині тіла слід вдатися до мінімалізму, відмовляючись і від об’ємних комірців, і від масивної біжутерії. Аби візуально зробити бедра більш широкими, варто звернути увагу на широкі ремені, накладні кишені нижче талії, пишні спідниці. У цьому випадку також треба уникати коротких курток;
  • фігура типу прямокутник дозволяє рівномірно розподіляти декор по всій довжині ансамблю;
  • при фігурі типу “яблоко” рекомендовано обирати жіночі осінні куртки та інші предмети гардеробу, керуючись правилом переваги матових тканин. Гарно облягатиме фігуру одяг трапецієподібного або прямого крою, при цьому у області талії не повинно бути жодного декору.

Часом буває непросто визначити, до якого саме типу належить фігура. У такому випадку нехай на допомогу прийдуть гарний смак та власні вподобання. Адже і куртки жіночі демісезонні, і інші покупки передусім повинні подобатися самій власниці, бо тільки тоді її обличчя осяє радісна посмішка – головна складова справді приголомшливого стилю!

З чим носити демісезонні жіночі куртки

Жіночність та елегантність можна підкреслити, вбравшись у подовжену куртку та напівчеревики на підборах. Додавши кілька базових аксесуарів, на кшталт рукавичок та палантину, можна не хвилюватися про довершеність свого образу. Популярні сьогодні стьобані моделі найліпше можна доповнити джинсами, як варіант – з сорочкою-кантрі або светром. Кросівки, снікерси та спортивні черевики у випадку різкого похолодання можна змінити на уггі або черевики-“дутики”. Casual-куртка до середини стегна гармонійно виглядатиме практично з будь-яким образом у однойменному стилі. Головне, аби нижній одяг не визирав з-під подолу верхнього вбрання. Оскільки для тунік та довгих кардиганів завжди знайдуться відповідні моделі курток. Особливою популярністю кілька сезонів поспіль користуються куртки жіночі демісезонні з рукавами на три четверті. Захистити кисті від непогоди у такому випадку дозводять довгі рукавички, а образ при цьому гарантовано привертатиме увагу.

Жіночі куртки осінь і весна на Bolf.ua

Ми ретельно добираємо до наших колекції жіночі весняні куртки, котрі також будуть захищати від осінньої прохолоди. На весняні та осінні куртки жіночі ціни на сайті завжди доступні. Оформити замовлення можна за лічені хвилини, а уже за кілька днів – отримати посилку. Оплата здійснюється після отримання кур’єрської доставки. Зображення на сайті повністю відповідають справжньому вигляду речей. Якщо ж із якихось причин обнова усе-таки не підійшла, покупку можна повернути до магазину у тридцятиденний термін. Обов'язково відкрийте для себе бонусні програми та акції, котрі зроблять шопінг ще більш приємним досвідом!

pixel