Футболки жіночі

Кількість товарів: 35
Розмір
  • 1-Ubrania
  • Akcesoria
Колір
Ціна
Виробник
Пропозиція
Матеріал
Візерунок
Фасон
Тип продукту

Футболки жіночі

Жіночі футболки - це вже культова частина жіночого гардеробу. Коли асоціюється виключно зі спортивним стилем і домашнім затишком, сьогодні їх із задоволенням носять навіть на побачення і на роботу. Багато залежить від фасону такої футболки. Жіночий одяг дуже різноманітний, але дизайнери зі всього світу все ще не перестають нас дивувати своєю різноманітністю і неординарністю ідей. Серед футболок також панує великий вибір, так як окремі моделі відрізняються фасоном, кольором та дизайном. Завдяки цьому, будь-яка жінка, незалежно від своїх модних переваг, знайде футболки ідеальні для себе, а варто мати у своїй шафі принаймні десяток цікавих проектів. Це дуже універсальна частина гардеробу, яку можна зіставляти з різного роду брюками і спідницями.

В даний час, дуже модними є футболки oversize, злегка вільного фасону. Можуть мати акуратно підвернуті рукави таким чином, щоб утворився невеликий манжет. Щоб додати більше жіночності і підкреслити гарну фігуру, особливо стрункість талії, такі футболки найкраще носити заправленими в брюки або спідниці з високою лінією талії. Такий стиль носіння футболок є найгарячішим трендом вже кілька сезонів, а в поєднанні з класичними джинсами можна створити позачасовий стиль який ідеально підходить для кожної жінки.

Футболки жіночі можуть бути в обтяжку, щоб підкреслити всю фігуру. Їх відмінною особливістю можуть бути оригінальні принти, цікаві мотиви і сміливі кольори. Модно також поєднувати різні матеріали і фактури, наприклад, мережива з гладкою бавовною або вшиті фрагменти тканин з екологічної шкіри.

Абсолютний must have цього сезону - це жіночі футболки в стилі бохо, тобто прикрашені бахромою, китицями та квітковими візерунками. Вони повинні мати вільний фасон. Такі футболки, додають витонченості та жіночності, і при цьому вони зручні і підходять для теплих, літніх днів.

pixel