Модні піджаки чоловічі

Кількість товарів: 5
Розмір
  • Marynarki
Колір
Ціна
Виробник
Пропозиція
Матеріал
Тип продукту

Елегантні чоловічі піджаки

Хочете виглядати елегантно та по-справжньому сучасно, змінювати образи та почуватися при цьому комфортно? У такому разі у вашій шафі неодмінно мають бути модні піджаки чоловічі від перевірених брендів. І на цій сторінці представлені саме такі позиції! Піджак – той базис чоловічого гардеробу, без якого не обійдеться жоден мужчина. Класичні та строгі моделі, як і у випадку з більшістю предметів одягу, як і раніше, актуальні. Однак, часом хочеться чогось іншого: більш сміливого, фантазійного та індивідуального. Хочеться наштовхнутися на модні чоловічі піджаки з власним характером та яскравими акцентами, що вправно довершують образ. Модельєри попіклувалися про те, аби це бажання не лишилося без належної відповіді. А вам залишається тільки вибрати “свою” модель.

Модні чоловічі піджаки в асортименті магазину

Приглядаючись до різних моделей, зверніть увагу на головну особливість:

  • однобортні піджаки підійдуть для більшості типів фігури;
  • двобортні ліпше виглядають на чоловіках худорлявої статури.

Усе інше, як то кажуть, деталі, що залежать від вашого смаку. Сміливо обирайте фасон, кількість ґудзиків, врізані чи накладні кишені, моделі зі вставками та нашивками, або без них.

Як вибрати брюки під модний чоловічий піджак

По-перше, такий піджак цілком можна носити з джинсами класичних фасонів та кольорів, що значно спрощує життя. Подібний ансамбль спрацює практично для будь-якого неофіційного заходу. Є також кілька додаткових корисних порад з цього приводу:

  • обираючи брюки до модного піджака чоловічого, орієнтуйтеся не тільки за кольором, але і за текстурою;
  • кольорові варіації сьогодні дозволяють фантазувати скільки завгодно, тим часом забороняючи комбінувати смужку з клітинкою, крапинкою та іншими подібними варіантами. Одного предмету гардеробу з таким забарвленням буде більш, ніж достатньо;
  • який би піджак ви не вибрали, стилісти не радять носити його з брюками кольору хакі (не зважаючи на їхній стиль). Скажуть “моветон” і порадять перевдягнутися, наприклад, у кардиган.

У будь-якому разі, не переставайте експериментувати та слухайте голос власного внутрішьного стиліста, коли вибираєте модні піджаки чоловічі. Ми з задоволенням візьмемо участь у нових стильних перетвореннях. Задавайте питання нашим консультантам, скористуйтеся з вигод регулярних акцій — та отримуйте задоволення від доступних та стильних покупок!

pixel