Сорочки чоловічі в смужку

Кількість товарів: 64
Розмір
Колір
Ціна
Пропозиція
Матеріал
Візерунок
Фасон
Тип продукту

Сорочки чоловічі в смужку: ознака гарного смаку

Чоловічі сорочки в смужку не втрачають популярності через свою практичність і привабливість. Такий одяг доречний на роботі, в дружній компанії, на романтичному побаченні. Її також можна надіти і для особливого випадку.

Важливою перевагою такої моделі є те, що вертикальна смужка робить фігуру стрункішою і дозволяє приховати вади статури, включаючи живіт і зайві кілограми. На відміну від класичних однотонних моделей, сорочка в смужку чоловіча менш офіційна, проте, надає образу статусності і презентабельності, додаючи особливого шарму.

Чоловічі сорочки в смужку: особливості вибору
Щоб виглядати бездоганно, слід уважно підійти до вибору смугастої сорочки. Для цього слід знати кілька важливих нюансів:

  • чоловікам з блідою шкірою слід вибирати чоловічі сорочки в смужку рожевого, бузкового, блакитного та інших кольорів холодної гами;
  • власникам смаглявої шкіри варто звернути увагу на моделі в смужку теплого тону, цікаво виглядатимуть моделі в смужку помаранчевого, червоного або коричневого кольору;
  • для тих у кого колір шкіри середнього відтінку - не блідий і не смаглявий, - можна вибирати моделі будь-якої колірної гами.
  • Правильний розмір сорочки - запорука бездоганного зовнішнього вигляду. Перед покупкою обов'язково зніміть мірки і порівняйте їх з табличними даними.

Сорочка в смужку чоловіча: секрети стилю
Чоловічі сорочки в смужку з коротким або довгим рукавом добре поєднуються з діловими костюмами або брюками. Головне - правильно підібрати кольори. Правильне поєднання костюма, сорочки і краватки допоможуть виглядати стильно і створити неповторний образ. Модним табу є комбінація смугастого костюму і сорочки в смужку. Але знаходяться сміливці, які не бояться порушувати заборони і їм вдається виглядати екстравагантно і модно.

Заправляти або не заправляти смугасту сорочку залежить від ситуації і стилю. Якщо образ підібраний в діловому стилі, тоді відповідь позитивна. В інших ситуаціях чоловік визначає сам.

"Bolf": стильні чоловічі сорочки в смужку
Завдяки широкому асортименту, який представлено в інтернет-магазині "Bolf", кожен чоловік зможе підібрати смугасту сорочку з коротким або довгим рукавом на будь-який випадок. Приємним сюрпризом стануть лояльні ціни, щедрі знижки та вигідні пропозиції. Доставка проводиться у зручне для клієнта місце по всій території України надійною транспортною службою в найкоротші терміни. Зверніть увагу, що доступна безкоштовна доставка при замовленні від 1600 грн. Оплата проводиться після отримання товару. Висока якість гарантована! Отримати професійну консультацію і допомогу у виборі можна у наших операторів по вказаному телефону.

Створити свій стиль - легко, разом з інтернет-магазином "Bolf". Замовляйте чоловічі сорочки в смужку прямо зараз!

pixel