Жилети чоловічі

Кількість товарів: 7
Розмір
Колір
Ціна
Виробник
Пропозиція
Матеріал
Тип продукту

Жилети чоловічі — справжня класика гардеробу. Трикотажні пуловери без рукавів відомі у світі під різними назвами. У Великобританії їх називають “танк-топами”, у Сполучених Штатах Америки користуються терміном “ленгдон”, а у нас часто шукають у категорії, відомій як чоловічі безрукавки. Проте незмінною залишається своєчасність і зручність цього елементу вбрання.

Як з’явилися чоловічі безрукавки

Ідея виникла завдяки поєднанню традиційних жилеток на ґудзиках зі светрами. Особливої популярності трикотажні чоловічі безрукавки набули у 70 роках минулого століття. Вони перетворилися на модний символ епохи, запропонувавши абсолютно нове бачення повсякденного одягу. І хоча минули десятиріччя, купити безрукавку чоловічу варто й сьогодні, оскільки актуальності своєї вона не втратила, натомість зазнавши нових дизайнерських осмислень.

З чим комбінувати трикотажні жилети чоловічі?

Найбільш розповсюджений ансамбль передбачає таке поєднання:

  • трикотажна безрукавка;
  • класична однотонна сорочка;
  • краватка;
  • піджак.

Окрім того, стилісти часто рекомендують поєднувати светри без рукавів з футболками поло. Та не варто забувати, що сучасна мода пропонує активно фантазувати, проявляти індивідуальність та створювати нові образи, тож зупинятися лише на цих варіантах не варто. Важливо пам’ятати, що купити безрукавку чоловічу можна як доповнення ділового іміджу, так і повсякденного.

Чоловічі безрукавки на Bolf.ua

Наш інтернет-магазин пропонує перевірені часом рішення, котрі легко компонуються з багатьма популярними стилями. Основу асортименту складають класичні фасони:

  • жилети чоловічі з напівкруглою горловиною;
  • безрукавки зі стриманим V-подібним вирізом.

При виготовленні жилетів використовуються лише високоякісні те перевірені матеріали, серед яких: вовна, акрил, еластан, віскоза, поліамід, спандекс, нейлон. Пропорції та поєднання варіюються від моделі до моделі. У кожному випадку комбінація матеріалів передбачає ідеальне облягання фігури, комфортне носіння та легкий догляд за одягом. Аби купити безрукавку чоловічу, котра ідеально доповнить ваш гардероб, зверніть особливу увагу на розмірну сітку та доступні кольорові варіанти. Щоб краще уявити фінальний результат, навідайтесь у розділ Lookbook, де можна знайти готові стильні рішення. Bolf.ua постійно пропонує своїм клієнтам цікаві акції та бонусні програми, що передбачають знижки та подарунки на кшталт безкоштовної доставки. Ми цінуємо вашу довіру та прагнемо забезпечити всі необхідні умови для справді сучасного та приємного шопінгу!

pixel