Толстовки чоловічі з принтом

Кількість товарів: 255
Розмір
  • 1-Ubrania
Колір
Ціна
Виробник
Пропозиція
Матеріал
Візерунок
Фасон
Тип продукту

Оригінальні і стильні толстовки чоловічі з малюнком

Чоловічі толстовки з малюнком підкреслять індивідуальність і допоможуть створити свій стиль. У такій кофті з щільного трикотажу буде зручно і тепло в будь-якій ситуації. У ній можна відправитися на прогулянку, пікнік, зустріч з друзями, на тренування або просто носити вдома. Якщо немає особливого дрес-коду, толстовки чоловічі з написом будуть доречні на навчанні і на роботі.

Прототипом сучасних толстовок стали широкі сорочки з довгим рукавом, які, згідно з легендою, вважав за краще носити великий російський письменник Лев Толстой. Звідси і з'явилася назва. Згодом фасон удосконалювався і змінювався. І в 80-х роках ХХ століття толстовки з'явилися в колекціях відомих брендів і підкорили весь світ. Сьогодні толстовки чоловічі з написом - обов'язкова річ в базовому гардеробі кожного чоловіка.

Толстовки чоловічі з написом: особливості моделі
Чоловічі толстовки з малюнком мають ряд особливостей, які виділяють їх серед іншого одягу, а саме:

  • високий рівень комфорту і зручності, завдяки особливому крою і матеріалу;
  • практичність і універсальність;
  • надійний захист від холоду і негоди.

Особливою перевагою толстовок з принтами є різноманітність моделей. Як написи можуть використовуватися логотипи, емблеми, цитати, різні висловлювання і інші оригінальні фрази.

Як вибрати чоловічі толстовки з малюнком
Вибираючи толстовки чоловічі з написом, необхідно особливу увагу приділити кількома ключовими моментами, описаним нижче.

  • Розмір. Толстовка ідеально сяде по фігурі, якщо правильно підібрати розмір. Це зробити легко, використовуючи спеціальні таблиці. Слід пам'ятати, що чоловічі толстовки з малюнком призначені для холодної пори року і часто під них надівається інший одяг, тому краще всього вибирати моделі на пів розміру більше.
  • Фасон. За допомогою фасону можна приховати деякі недоліки фігури і підкреслити достоїнства. Щоб приховати зайві кілограми, можна вибрати приталенную модель. Невисоким чоловікам підійдуть толстовки прямого крою без зав'язок.
  • Кольорове рішення. Колір також допоможе скорегувати фігуру. Щоб візуально додати обсяг в плечах, можна вибрати модель з контрастним верхом. Бічні вертикальні смуги і контрастні рукави здатні візуально витягнути силует і зробити його стрункішим. Зменшити плечі допоможуть толстовки чоловічі з написом з рукавами типу реглан.
  • Напис або принт. Тут вже справа смаку і особистих переваг чоловіка. В інтернет-магазині "Bolf" представлений приголомшливий вибір моделей з принтами різної тематики і характеру.

З чим носити толстовки чоловічі з написом
Чоловічі толстовки з малюнком особливо актуальні в весняно-осінній та зимовий періоди. У міжсезоння такий одяг з блискавкою можна використовувати навіть в якості верхнього одягу. Толстовки відрізняються універсальністю. Вони органічно виглядають як зі спортивними, так і повсякденними речами. Головним модним табу є комбінація толстовок з офіційним одягом.

Толстовки чоловічі з написом незалежно від фасону не заправляються всередину і носяться виключно навипуск. Такий одяг стильно поєднується з джинсами, спортивними штанами на манжетах. Цікаво виглядає комбінація толстовки з сорочкою в клітку під низ. В якості взуття можна вибрати кросівки, кеди, мокасини або черевики.

Замовити модні толстовки онлайн
Інтернет-магазин "Bolf" - зручне місце для онлайн-покупок. Завдяки широкому асортименту, який постійно розширюється і поповнюється новинками, наші клієнти завжди в курсі останніх модних тенденцій. Тут можна вигідно купити якісні чоловічі толстовки з малюнком кращих торгових марок, а також власного бренду з доставкою в Київ, Дніпро, Харків та інші міста України. Приємним бонусом стануть доступні ціни і щедрі знижки. Наші оператори готові допомогти вибрати толстовки чоловічі з написом, яка обов'язково стане улюбленою річчю в гардеробі.

Довіряйте кращим - замовляйте чоловічі толстовки з малюнком вигідно в онлайн-магазині "Bolf"!

pixel