Шорти чоловічі

Кількість товарів: 511
Джинсові шорти біліДжинсові шорти коричневіДжинсові шорти чорніДжинсові шорти червоніДжинсові шорти фіолетовіДжинсові шорти темно-синіДжинсові шорти неоновіДжинсові шорти синіДжинсові шорти помаранчевіДжинсові шорти рожевіШорти джинсові сіріДжинсові шорти кольоровіДжинсові шорти зеленіДжинсові шорти жовтіPozostałe krótkie spodenki jeansoweШорти спортивні біліШорти спортивні коричневіШорти спортивні чорніШорти спортивні червоніШорти спортивні фіолетовіШорти спортивні темно-синіШорти спортивні неоновіШорти спортивні синіШорти спортивні помаранчевіШорти спортивні рожевіШорти спортивні сіріШорти спортивні кольоровіШорти спортивні зеленіШорти спортивні жовтіPozostałe krótkie spodenki dresoweШорти карго біліШорти карго коричневіШорти карго чорніШорти карго червоніШорти карго фіолетовіШорти карго темно-синіШорти карго неоновіШорти карго синіШорти карго помаранчевіШорти карго рожевіШорти карго сіріШорти карго кольоровіШорти карго зеленіШорти карго жовтіШорти камуфляж біліШорти камуфляж коричневіШорти камуфляж чорніШорти камуфляж червоніШорти камуфляж фіолетовіШорти камуфляж темно-синіШорти камуфляж неоновіШорти камуфляж синіШорти камуфляж помаранчевіШорти камуфляж рожевіШорти камуфляж сіріШорти камуфляж кольоровіШорти камуфляж зеленіШорти камуфляж жовтіPozostałe krótkie spodenki moroШорти коричневіШорти чорніШорти червоніШорти темно-синіШорти синииеШорти помаранчевіШорти рожевіШорти сіріШорти зеленіШорти жовтіШорти чіноси біліШорти чіноси коричневі Шорти чіноси чорніШорти чіноси червоніШорти чіноси фіолетові Шорти чінос темно-синійШорти неонові чіноси Шорти чіноси синіШорти чіноси помаранчевіШорти чіноси рожеві Шорти чіноси сірі Шорти чіноси різнокольоровіШорти чіноси зеленіШорти чіноси жовтіІнші шорти чіносПляжні шорти чоловічі біліПляжні шорти чоловічі коричневіПляжні шорти чоловічі чорніПляжні шорти чоловічі червоніПляжні шорти чоловічі фіолетовіПляжні шорти чоловічі темно-синіПляжні шорти чоловічі неоновіПляжні шорти чоловічі синіПляжні шорти чоловічі помаранчевіПляжні шорти чоловічі рожевіПляжні шорти чоловічі сіріПляжні шорти чоловічі різнокольоровіПляжні шорти чоловічі зеленіПляжні шорти чоловічі жовті
Розмір
  • 1-Ubrania
  • Spodnie
Колір
Ціна
Виробник
Пропозиція
Матеріал
Візерунок
Фасон
Тип продукту

Чоловічі шорти

Чоловічі шорти обов’язково мають бути у літньому гардеробі кожного мужчини. Зручні та легкі, вони стануть найліпшим варіантом для прогулянок у спекотний день.

Шорти чоловічі в історії

Цей предмет одягу відносно молодий. Помітно вкорочуватися брюки почали всього лише років 120 тому. Спочатку – у цивільні моді, а потім і у військовій: британські солдати, що несли службу у південних колоніях імперії, знемагали від високих температур та почасти вологого клімату. Тож у якийсь момент їм дозволили небувалу вільність: відрізати штанини по коліно. Ця уніформа була затверджена та швидко розповсюдилась по різних куточках землі, зокрема, дісталася на Бермуди, острова, котрі пізніше подарували своє ім'я одному з видів вкорочених брюк. До 20-х років минулого століття уже стало можливим купити шорти чоловічі в магазинах ледь не на кожному кроці. Таке вбрання вважалося доречним для пікніків та прогулянок за місто. А у 50-х стався черговий прорив, оскільки шорти попали у поле зору “від-кутюрних” брендів. Що було далі, здогадатися неважко, якщо взяти до уваги розповсюдженість та різноманітність чоловічих шортів сьогодні.

Стильні шорти чоловічі 2017 на Bolf.ua

Оскільки вбрання це суто літнє і розраховане на спеку, завжди краще добирати моделі з натуральних та легких тканин, на кшталт бавовни чи льону. Допускається також використання поліестеру, еластану та іншої якісної синтетики, виготовленої за сучасними технологіями. Матеріали з такими характеристиками забезпечать комфортне носіння та легкий догляд за речами, а між тим не викличуть жодних подразнень. Запропонована колекція презентує саме такі варіанти: високого ґатунку, зручного крою та актуальних забарвлень. Ці чоловічі шорти традиційно регулюються на талії за допомогою резинки та зав’язок, або навіть ременів. В асортименті є:

  • джинсові шорти;
  • трикотажні;
  • камуфляжні;
  • шорти для плавання
  • .

Завдяки такому розмаїттю, сьогодні купити шорти чоловічі можна для створення образів, котрі будуть виглядати доречно у різних ситуаціях, як то:

  • прогулянки по місту в стилі street outfit;
  • зустрічі з друзями, походи в кіно, на побачення та пікніки;
  • тривалі подорожі у транспорті;
  • відвідання спортивних заходів;
  • у випадку з шортами для плавання – для проведення часу на пляжі;
  • для занять спортом.

Серед представлених моделей є як casual-варіанти, так і більш спортивні позиції. Так, джинсові чоловічі шорти будуть чудово виглядати в поєднанні з сорочкою віші, а от трикотажні – в комбінації з модною футболкою. На Bolf.ua можна купити шорти чоловічі і жіночі, а також інші брендові товари за низькими цінами. Швидка доставка та професійне обслуговування перенесуть ваш досвід покупок у Інтернеті на новий рівень!

pixel