Джинсові куртки жіночі

Кількість товарів: 1
Колір
Пропозиція
Матеріал
Візерунок
Тип продукту

Жіночі демісезонні куртки

Місце для джинсової куртки обов’язково має знайтися у гардеробі кожної пані! По-перше, тому, що денім завжди актуальний і з його допомогою можна запросто створити необмежену кількість цікавих образів на щодень. По-друге, тому, що джинсові куртки жіночі перетворюють весняні та літні ансамблі на справжні шедеври модного мистецтва. Благородні сині та голубі відтінки, притаманні деніму, прекрасно поєднуються як зі стриманими кольорами, так і сміливими, більш яскравими відтінками. Таким чином, маємо ту унікальну ситуацію, коли єдина річ може додати характеру численним ансамблям. Тому джинсові куртки жіночі – must-have для базового гардеробу. На сайті представлено найбільш своєчасні моделі для зручного носіння. У асортименті знайдуться такі варіанти декору:

  • куртки з ефектом потертостей та “рваними” елементами;
  • з надписами;
  • з нашивками та аплікаціями;
  • з функціональними накладними кишенями.

Якісна фурнітура та вставки з джинсу іншого забарвлення додають образу грайливості та бунтарства. Однак, при цьому такі куртки надзвичайно цікаво виглядають у поєднанні з ніжними короткими або довгими спідницями, адже “гра на контрастах” навряд чи колись вийде із моди.

Джинсові куртки жіночі у новому сезоні

Напевне, найбільш вагомою новиною зі світу деніму є те, що ось уже кілька сезонів поспіль заохочується поєднаяння в образі кількох джинсових речей одразу. Особливість, притаманна буремним дев’яностим, повернулася на подіуми у значно вишуканіших стилізаціях, аніж раніше. Згідно з позицією сучасної моди, таке вбрання просто зобов’язане бути доповнено аксесуарами на кшталт об’ємних сумок, шарфів, окулярів та браслетів. У будь-якому разі, куртка денім є настільки демократичною, що вдягати її можна без перебільшення з чим завгодно.

Як швидко джинсові куртки жіночі купити в Інтернеті

Інтернет-магазин одягу Bolf.ua співпрацює тільки з перевіреними виробниками, що поставляють свої товари на європейський ринок. Куртки, розміщені у каталозі, виготовлені з якісної бавовни з незначним додаванням поліестеру. До вашої уваги – товари від Jean Louis Francoise, Maison Koko та інших брендів. Модельні лінійки постійно поповнюються та приводяться у відповідність з вимогами сезону. Скористайтеся вигодами сучасного шопінгу: при замовленні одягу та аксесуарів на певну суму, доставку буде здійснено безкоштовно. А заплатити за посилку можна по факту отримання. Якщо щось із придбаного не підійде, річ можна повернути у магазин. Ми доводимо, що якісні бренди та актуальні новинки можна придбати за низькими цінами, тож джинсові куртки жіночі купити можна без проблем і зайвих витрат!

pixel