Джинсові куртки чоловічі

Кількість товарів: 78
Розмір
  • 1-Ubrania
Колір
Ціна
Виробник
Пропозиція
Матеріал
Візерунок
Фасон
Тип продукту

Куртки джинсові

Чоловіча джинсова куртка — це модна класика, яка додає строгого характеру будь-якій стилізації. Ви можете носити її для контрастних джинсів, шортів, та навіть до штанів чінос на більш урочисті події.

Золоті часи джинсових чоловічих курток
Сьогодні цей елемент гардеробу має статус культового одягу, але але його історія сягає корінням аж 150 років тому. Саме тоді в США вперше використовували моделі джинсових курток для робочого вбрання. З вигляду вони нагадували товсті сорочки, а завдяки своїй міцності, мали популярність серед шукачів золота. Фасон, який популярний сьогодні, набув широкого поширення тільки у 30-і роки минулого століття. З часом чоловічі джинсові куртки полюбили фермери, куртки стали невід'ємною частиною популярних вестернів, які розбудили моду на денім. До сьогодні джинсова куртка вважається невід'ємним елементом чоловічого стилю і дуже добре вписується у сучасний streetwear.
Класика у оновленій версії
Сама популярна класична, чоловіча джинсова куртка темно-синя, яка характеризується коротким кроєм, який гарно підходить до фігури, а також кишенями на грудях, яка застібається на гудзики. В магазині Bolf доступні оновлені версії цього одягу, наприклад,: чорні джинсові куртки, з принтами, аплікаціями на грудях, потертями, a також темно-сині, блакитні та сірі толстовки джинсові, які можна поєднати з сорочкою або светром.
Як носити джинсову куртку?
Джинсова чоловіча куртка переживає велике повернення в моду і прекрасно підкреслює сучасні тенденції. Вибравши для себе відповідну модель такого одягу, слід пам'ятати декілька правил. Найкраще виглядають фасони, які прекрасно підкреслюють переваги фігури та довжиною до стегон. Більш того, ви повинні знати, що джинс не любить конкуренції. Тому, якщо ми хочемо поєднати, наприклад, штани, з цього матеріалу, з курткою, варто зробити ставку на різні відтінки та додати, наприклад толстовку з каюшоном, футболку та кольорові снікерси.
Стильні поєднання з чоловічою джинсовою курткою
Джинсова куртка стильно виглядає в поєднанні з більш товстими тканинами, наприклад. штанами карго, бавовняних чінос чи зі светрами грубох в”язки фланелевими сорочками. Джинсову куртку з хутром можна поєднувати, наприклад, зі зручною толстовкою, штанами чінос та кедами. Більш тонка джинсова куртка добре буде виглядати, наприклад, з розстібнутою сорочкою таз білою класичною футболкою.
Чоловічі джинсові куртки не тільки для спортивних стилізацій
Сучасна джинсова куртка дозволяє створити безліч цікавих комплектів. Що цікаво, ви можете носити її не тільки спортивно, але й додавати елементи елегантного гардеробу. Темно-синю чоловічу куртку slim можна з успіхом надягати зі штанами чінос, наприклад, сірими або темно-синіми a також з сорочкою та пальто. У свою чергу, сіра джинсова куртка прекрасно підкреслить мінімалістичний образ з вузькими брюками та білими кросівками. За універсальною вважається також куртка з чорного джинса, яка з успіхом замінює піджак.
Ідеальний одяг для весни та літа
Чоловіча джинсова куртка прекрасно урізноманітнює і весняний, і літній міський стиль. Добре поєднується з джоггерами, різнокольоровими штанами чінос та навіть з шортами. З успіхом можна носити її на м'які та теплі спортивні толстовки, сорочки з візерунком та футболкою. Варто також звернути увагу на аксесуари, які доповнюють міський look джинсової куртки, наприклад: об'ємний теплий шарф, шапка типу „beanie hat” та сонцезахисні окуляри.
Великий вибір джинсових курток чоловічих
У пошуках модної куртки джинсової, варто подивитись, широкий асортимент інтернет-магазину Bolf. Тут можна знайти сині, сірі та чорні джинсові куртки зі зручних та міцних тканин. Куртки мають різні фасони та є різних розмірів, тому їх можна вдало підібрати до будь-якої фігури та стилізації.

pixel