Колір та розмір товару

КОЛІР ТА РОЗМІР ТОВАРУ

Кольори товарів

Ми завжди дбаємо про те, щоб всі фотографії товарів на сторінці Bolf.ua були якісними і професійними. У нас є власна фотостудія, яка піклується про якість фотографій. Кожна фотографія створена з використанням професійного фотографічного обладнання та студійних ламп.

Ми робимо все можливе, щоб кольори найкращим чином відображали фактичний зовнішній вигляд продуктів. Тим не менш, ми не впливаємо на колірні відмінності, викликані індивідуальними настройками і калібруванням кольору на моніторі. РК-монітори часто відображають дуже яскраве зображення з яскравими кольорами.

Фотографії є власністю компанії Bolf SP. o. o. SP. K. ми не даємо згоди на їх використання, копіювання і відтворення без нашого відома і згоди.


Розмір товару

У нашій пропозиції більше 7 000 товарів. Кожен виробник має свою розмірну сітку. Будь ласка, не керуйтеся розміром з бирки і зверніться до таблиці розмірів.

Всі вироби ми вимірюємо на плоскій поверхні, без розтягування, в застебнутому стані. Для повної відповідності, ми рекомендуємо порівняти розміри з нашої таблиці з відповідним виробом з Вашого особистого гардеробу.

Нами вимірюється одна одиниця кожного розміру представленої моделі, тому допускається похибка вимірювання (допуск + / - 3 см).


pixel