Футболки чоловічі

Кількість товарів: 1254
Футболки з принтом біліФутболки з принтом коричневіФутболки з принтом чорніФутболки з принтом червоніФутболки з принтом фіолетовіФутболки з принтом темно-синіФутболки з принтом неоновіФутболки з принтом синіФутболки з принтом помаранчевіФутболки з принтом рожевіФутболки з принтом сіріФутболки з принтом кольоровіФутболки з принтом зеленіФутболки з принтом ЖовтіІнші футболки з принтомФутболки однотонні біліФутболки однотонні коричневіФутболки однотонні чорніФутболки однотонні червоніФутболки однотонні фіолетовіФутболки однотонні темно-синіФутболки однотонні неоновіФутболки однотонні синіФутболки однотонні помаранчевіФутболки однотонні рожевіФутболки однотонні сіріФутболки однотонні різних кольорівФутболки однотонні зеленіФутболки однотонні жовтіМайки біліМайки коричневіМайки чорніМайки червоніМайки фіолетовіМайки темно-синіМайки неонові Майки синіМайки помаранчевіМайки рожевіМайки сіріМайки багатобарвніМайки зеленіМайки жовтіІнші футболки без рукавівФутболки з V-подібним вирізом біліФутболки з V-подібним вирізом коричневіФутболки з V-подібним вирізом чорніФутболки з V-подібним вирізом червоніФутболки з V-подібним вирізом фіолетовіФутболки з V-подібним вирізом темно-синіФутболки з V-подібним вирізом неоновіФутболки з V-подібним вирізом синіФутболки з V-подібним вирізом помаранчевіФутболки з V-подібним вирізом рожевіФутболки з V-подібним вирізом сіріФутболки з V-подібним вирізом різнокольоровіФутболки з V-подібним вирізом зеленіФутболки з V-подібним вирізом жовтіФутболки з капюшоном біліФутболки з капюшоном коричневіФутболки з капюшоном чорніФутболки з капюшоном червоніФутболки з капюшоном фіолетовіФутболки з капюшоном темно-синіФутболки з капюшоном неоновіФутболки з капюшоном синіФутболки з капюшоном помаранчевіФутболки з капюшоном рожевіФутболки з капюшоном сіріФутболки з капюшоном різнокольоровіФутболки з капюшоном зеленіФутболки з капюшоном жовтіPozostałe t-shirty z kapturemФутболки камуфляж біліФутболки камуфляж червоніФутболки камуфляж темно-синіФутболки камуфляж синійФутболки камуфляж помаранчевіФутболки камуфляж сіріФутболки камуфляж зеленіФутболки камуфляж чоловічі зеленіФутболки бавовняні біліФутболки бавовняні коричневіФутболки бавовняні чорніФутболки бавовняні червоніФутболки бавовняні фіолетовіФутболки бавовняні темно-синіФутболки бавовняні неоновіФутболки бавовняні синіФутболки бавовняні помаранчевіФутболки бавовняні рожевіФутболки бавовняні сіріФутболки бавовняні різнокольоровіФутболки бавовняні зеленіФутболки бавовняні жовтіІнші бавовняні футболкиФутболки тренувальні біліФутболки тренувальні коричневіФутболки тренувальні чорніФутболки тренувальні червоніФутболки тренувальні фіолетовіФутболки тренувальні темно-сині Футболки тренувальні неоновіФутболки тренувальні синіФутболки тренувальні помаранчевіФутболки тренувальні рожевіФутболки тренувальні сіріФутболки тренувальні багатобарвніФутболки тренувальні зеленіФутболки тренувальні жовті
Розмір
  • 1-Ubrania
Колір
Ціна
Виробник
Пропозиція
Матеріал
Візерунок
Фасон
Тип продукту

Футболки чоловічі

Однотонні та різнобарвні, бавовняні та синтетичні, з різнотипними горловинами та рукавами, – футболки чоловічі стали чи не найбільш розповсюдженим сьогодні предмет гардеробу. Їх у кожній шафі знайдеться щонайменше десяток, і не дивно, адже більш універсальний одяг годі й шукати!

З історії чоловічих футболок

Предком сучасних футболок, котрі є цілком самодостатнім верхнім вбранням, вважається нижня білизна. Коли мода нарешті вийшла за жорсткі рамки однотипного та обумовленого численними правилами одягу, фасони почали стрімко змінюватися у бік демократичності. З Т-подібної сорочки зникли ґудзики (це, до речі, буквальний переклад “t-shirt” з англійської — саме так в англомовних країнах називають футболки), а потім вкоротилися рукави. Проте це усе ще була натільна білизна, вихід у якій на люди вважався порушенням правил хорошого тону. Але у п'ятдесятих на екрани Сполучених Штатів виходить легендарний кіношедевр “Трамвай “Бажання” з головним красенем епохи у головній ролі. Марлон Брандо підкорив мільйони жіночих сердець своїм атлетичним торсом, обтягнутим у так звану t-shirt. І от купити чоловічу футболку та покрасуватися у ній захотілося багатьом. Хоча до масової популярності лишалося ще більше десятиліття, американські модники таки взяли на олівець стильну пораду кіношників. Тож у певному сенсі футболки чоловічі та їхні виробники у боргу перед геніальним Брандо…

Актуальні чоловічі футболки 2017

Хоча сьогодні здається, що футболки були з нами завжди, сучасний вигляд цього одягу почав формуватися лише у 80-х роках. На щастя, обмеження залишилися позаду, а ми на разі маємо, з чого вибирати. Торгова марка BOLF пропонує такі найменування:

  • чоловічі футболки з принтом;
  • без принта;
  • з напівкруглим або V-подібним вирізом;
  • з капюшонами та без них;
  • з накладними кишенями;
  • на зав’язках;
  • з функціональною або декоративною фурнітурою;
  • без рукавів (майки).

На сторінках інтернет-магазину ви гарантовано зможете вибрати та купити футболку чоловічу за смаком, і для кожного сезону. Асортимент передбачає як варіанти для носіння під верхнім одягом, так і привабливі футболки, які шкода ховати під светрами та сорочками, оскільки оригінальний принт стане чудовим доповненням вашого щоденного образу. Завдяки продуманій стратегії партнерства з відомими виробниками, ми пропонуємо купити чоловічі футболки недорого та отримати своє замовлення максимально оперативно. Футболки чоловічі, доступні у електронному каталозі, виготовлено зі стовідсоткової екологічної бавовни, тож ваше шкіра зможе вільно “дихати”. Почувайтеся комфортно та добирайте дизайни, котрі відображають ваш внутрішній світ. З футболками від Bolf.ua спортивний стиль та casual виглядатимуть просто неперевершено!

pixel