Футболки чоловічі

Кількість товарів: 1148
Футболки з принтом біліФутболки з принтом чорніФутболки з принтом червоніФутболки з принтом темно-синіФутболки з принтом неоновіФутболки з принтом синіФутболки з принтом помаранчевіФутболки з принтом сіріФутболки з принтом зеленіФутболки з принтом ЖовтіІнші футболки з принтомФутболки однотонні біліФутболки однотонні коричневіФутболки однотонні чорніФутболки однотонні червоніФутболки однотонні фіолетовіФутболки однотонні темно-синіФутболки однотонні синіФутболки однотонні помаранчевіФутболки однотонні рожевіФутболки однотонні сіріФутболки однотонні зеленіФутболки однотонні жовтіМайки біліМайки чорніМайки темно-синіМайки сіріІнші футболки без рукавівФутболки з V-подібним вирізом біліФутболки з V-подібним вирізом чорніФутболки з V-подібним вирізом темно-синіФутболки з V-подібним вирізом синіФутболки з капюшоном біліФутболки з капюшоном чорніФутболки з капюшоном червоніФутболки з капюшоном темно-синіФутболки з капюшоном сіріPozostałe t-shirty z kapturemФутболки камуфляж біліФутболки камуфляж червоніФутболки камуфляж темно-синіФутболки камуфляж синійФутболки камуфляж помаранчевіФутболки камуфляж сіріФутболки камуфляж зеленіФутболки камуфляж чоловічі зеленіT-shirty moro męskie pomarańczoweT-shirty moro męskie czerwoneT-shirty moro męskie szareT-shirty moro męskie niebieskieФутболки бавовняні біліФутболки бавовняні коричневіФутболки бавовняні чорніФутболки бавовняні червоніФутболки бавовняні фіолетовіФутболки бавовняні темно-синіФутболки бавовняні синіФутболки бавовняні рожевіФутболки бавовняні сіріФутболки бавовняні зеленіІнші бавовняні футболкиФутболки тренувальні чорні
Розмір
  • 1-Ubrania
Колір
Ціна
Виробник
Пропозиція
Матеріал
Візерунок
Фасон
Тип продукту

Футболки чоловічі

Однотонні та різнобарвні, бавовняні та синтетичні, з різнотипними горловинами та рукавами, – футболки чоловічі стали чи не найбільш розповсюдженим сьогодні предмет гардеробу. Їх у кожній шафі знайдеться щонайменше десяток, і не дивно, адже більш універсальний одяг годі й шукати!

З історії чоловічих футболок

Предком сучасних футболок, котрі є цілком самодостатнім верхнім вбранням, вважається нижня білизна. Коли мода нарешті вийшла за жорсткі рамки однотипного та обумовленого численними правилами одягу, фасони почали стрімко змінюватися у бік демократичності. З Т-подібної сорочки зникли ґудзики (це, до речі, буквальний переклад “t-shirt” з англійської — саме так в англомовних країнах називають футболки), а потім вкоротилися рукави. Проте це усе ще була натільна білизна, вихід у якій на люди вважався порушенням правил хорошого тону. Але у п'ятдесятих на екрани Сполучених Штатів виходить легендарний кіношедевр “Трамвай “Бажання” з головним красенем епохи у головній ролі. Марлон Брандо підкорив мільйони жіночих сердець своїм атлетичним торсом, обтягнутим у так звану t-shirt. І от купити чоловічу футболку та покрасуватися у ній захотілося багатьом. Хоча до масової популярності лишалося ще більше десятиліття, американські модники таки взяли на олівець стильну пораду кіношників. Тож у певному сенсі футболки чоловічі та їхні виробники у боргу перед геніальним Брандо…

Актуальні чоловічі футболки 2017

Хоча сьогодні здається, що футболки були з нами завжди, сучасний вигляд цього одягу почав формуватися лише у 80-х роках. На щастя, обмеження залишилися позаду, а ми на разі маємо, з чого вибирати. Торгова марка BOLF пропонує такі найменування:

  • чоловічі футболки з принтом;
  • без принта;
  • з напівкруглим або V-подібним вирізом;
  • з капюшонами та без них;
  • з накладними кишенями;
  • на зав’язках;
  • з функціональною або декоративною фурнітурою;
  • без рукавів (майки).

На сторінках інтернет-магазину ви гарантовано зможете вибрати та купити футболку чоловічу за смаком, і для кожного сезону. Асортимент передбачає як варіанти для носіння під верхнім одягом, так і привабливі футболки, які шкода ховати під светрами та сорочками, оскільки оригінальний принт стане чудовим доповненням вашого щоденного образу. Завдяки продуманій стратегії партнерства з відомими виробниками, ми пропонуємо купити чоловічі футболки недорого та отримати своє замовлення максимально оперативно. Футболки чоловічі, доступні у електронному каталозі, виготовлено зі стовідсоткової екологічної бавовни, тож ваше шкіра зможе вільно “дихати”. Почувайтеся комфортно та добирайте дизайни, котрі відображають ваш внутрішній світ. З футболками від Bolf.ua спортивний стиль та casual виглядатимуть просто неперевершено!

pixel