Чоловічі жилетки

Кількість товарів: 141
Жилети стьобані біліЖилети стьобані коричневіБезрукавки стьобані чорніБезрукавки стьобані червоніБезрукавки стьобані темно-синіБезрукавки стьобані синіБезрукавки стьобані помаранчевіБезрукавки стьобані сіріБезрукавки стьобані зеленіБезрукавки стьобані жовтіІнші стьобані жилетиKamizelki z kapturem czarneKamizelki z kapturem granatoweKamizelki z kapturem pomarańczoweKamizelki z kapturem czerwoneKamizelki z kapturem zieloneKamizelki z kapturem niebieskieKamizelki z kapturem żółteЖилети спортивні біліБезрукавки спортивні коричневіБезрукавки пухові чорніБезрукавки спортивні червоніБезрукавки спортивні темно-синіБезрукавки спортивні синіБезрукавки спортивні помаранчевіБезрукавки спортивні сіріБезрукавки спортивні зеленіБезрукавки спортивні жовтіІнші спортивні жилетиЖилети пухові біліБезрукавки пухові коричневіБезрукавки пухові чорніБезрукавки пухові червоніБезрукавки пухові темно-синіБезрукавки пухові синіБезрукавки пухові помаранчевіБезрукавки пухові сіріБезрукавки пухові зеленіБезрукавки пухові жовтіІнші пухові жилетиБезрукавки джинсові синіЖилети з капюшоном коричневіЖилети з капюшоном чорніЖилети з капюшоном червоніЖилети з капюшоном темно-синіЖилети з капюшоном синіЖилети з капюшоном помаранчевіЖилети з капюшоном сіріЖилети з капюшоном зеленіЖилети з капюшоном жовті
Розмір
  • 1-Ubrania
Колір
Ціна
Виробник
Пропозиція
Матеріал
Візерунок
Фасон
Тип продукту

Чоловічі теплі жилети: ідеальна альтернатива демісезонній куртці

Урбаністичний стиль штовхає дизайнерів на сміливі експерименти, що дозволяють демонструвати індивідуальність і відмінний смак навіть у повсякденному одязі. Мода на утеплені чоловічі жилети продиктована закономірним бажанням виглядати стильно, нетривіально навіть в холодну пору року.

Спочатку «дуті» чоловічі безрукавки асоціювалися виключно зі спортивним гардеробом. Зручні і практичні в носінні, вони були частиною верхнього одягу туристів, рибалок і тих, хто віддає перевагу активному дозвіллю, аніж проведенню часу на дивані.

Згодом сфера присутності пухових жилетів розширилася: чоловіки носять їх як елемент стилізацій casual, адаптованих до повсякденності. Моделі яскравих і класичних тонів добре поєднуються з джинсами, спортивними обтягуючими і вільними брюками. Відсутність рукавів дозволяє кожен раз створювати новий колористичний формат, змінюючи толстовки, светри, сорочки, лонгсліви.

Наявність автомобіля та проведення певного часу доби за кермом - ще один аргументовану привід, щоб купити теплий чоловічий жилет прямо зараз.

Чоловічі куртки-безрукавки: особливості крою та тканин

У міру того, як еволюціонувала конструкція безрукавок, удосконалилися і матеріали, що використовуються їх пошиття. Ставка на тотальний комфорт дозволила дизайнерам впровадити легкі, водонепроникні фактури, що добре тримають тепло навіть при температурі нижче нуля. Як утеплювач використаний натуральний пух, за рахунок чого виріб залишається легким.

Поліамід, нейлон, поліестер, бавовна, віскоза мають високі характеристики міцності, які сприяють активній експлуатації одягу. Гіпоалергенні матеріали комфортні в носінні і невибагливі в догляді, це підкреслюють численні відгуки тих, хто вже купив утеплений чоловічий жилет.

Жилет чоловічий утеплений: купити з доставкою

Стьобані чоловічі пуховики-безрукавки мають масу переваг, що дозволяє їм конкурувати з вітрівками, пальто і демісезонними куртками. Серед переваг зимових чоловічих безрукавок, представлених в каталозі інтернет-магазину Bolf:

  • високоякісні матеріали і фурнітура;
  • різноманітність відтінків;
  • брендові лекала (S-West, Tokyo Laundry та ін);
  • ергономічний крій (знімний капюшон, кнопки або блискавки, наявність містких кишень);
  • доступна ціна.

Функціональний фасон і наявність знімних елементів істотно розширює діапазон образів, в яких доречна наявність зимового чоловічого жилета. Ви можете носити його в якості верхнього одягу або нижнього шару, що утеплює під базову курточку.

Різноманітність моделей дозволяє вибрати найбільш оптимальний варіант для конкретного типу фігури. Розмірна сітка на персональній сторінці кожної товарної позиції неодмінно допоможе вам в покупці.

pixel