Модні светри чоловічі

Кількість товарів: 187
Білі светриКоричневі светриЧорні светриЧервоні светри Темно-сині светри Сині светри Помаранчеві светри Рожеві светри Сірі светри Зелені светри Жовті светри Pozostałe swetry wkładane przez głowęБілі кардиганиКоричневі кардиганиЧорні кардиганиЧервоні кардиганиТемно-сині кардиганиСині кардиганиПомаранчеві кардиганиСірі кардиганиЗелені кардиганиСветри на ґудзикахСветри на блискавціБілі гольфиЧорні гольфиЧервоні гольфиТемно-сині гольфиСині гольфиПомаранчеві гольфиСірі гольфиЗелені гольфиЖовті гольфиБавовняні гольфиПолугольфыPozostałe golfyЧорні жилетиТемно-сині жилетиСірі жилетиБілі светри з V-подібним вирізомКоричневі светри з V-подібним вирізомЧорні светри з V-подібним вирізомЧервоні светри з V-подібним вирізомФіолетові светри з V-подібним вирізомТемно-сині светри з V-подібним вирізомНеонові светри з V-подібним вирізомСині светри з V-подібним вирізомПомаранчеві светри з V-подібним вирізомРожеві светри з V-подібним вирізомСірі светри з V-подібним вирізомБагатобарвні светри з V-подібним вирізомЗелені светри з V-подібним вирізомЖовті светри з V-подібним вирізомБілі светри з коміром-стійкоюЧорні светри з коміром-стійкоюЧервоні светри з коміром-стійкоюТемно-сині светри з коміром-стійкоюПомаранчеві светри з коміром-стійкоюСірі светри з коміром-стійкоюБілі толстовки з капюшономЧорні светри з капюшономТемно-сині светри з капюшономБілі класичні светриКоричневі класичні светриЧорні класичні светриЧервоні класичні светриФіолетові класичні светриТемно-сині класичні светриНеонові класичні светриСині класичні светриПомаранчеві класичні светриРожеві класичні светриСірі класичні светриЗелені класичні светриЖовті класичні светриБілі светри з малюнкомКоричневі светри з малюнкомЧорні светри з малюнкомЧервоні светри з малюнкомТемно-сині светри з малюнкомСині светри з малюнкомСірі светри з малюнкомСірі светри в смужку
Розмір
  • 1-Ubrania
Колір
Ціна
Виробник
Пропозиція
Матеріал
Візерунок
Фасон
Тип продукту

Модні чоловічі светри: стильні фасони для представників сильної статі

Светри чоловічі та жіночі входять в п’ятірку найпопулярніших речей, які імпонують до будь-якого стилю. Традиційно, чоловічий светр вдягають під невибагливий casual на навчання, роботу чи на прогулянку, незалежно від сезону. Серед розмаїття варіацій светрів, обрати вдалу модель під власну статуру дуже легко. Моделюючи повсякденний образ за участю джемпера або светра, увагу звертають на рівень комфорту. Демократичні фасони з “вільними” рукавами та вирізом підкреслять естетику чоловічого тіла. Чоловічі светри під горло — не лише зручно, а й безпечно: взимку більшість представників сильної статі обирає самі такі моделі, вдягаючи їх:

  • до джинсів;
  • утеплених спортивних штанів;
  • під теплу куртку тощо.

Як і століття назад, чоловічі светри купують за розміром, фасоном, кольором, типом горловини, і неодмінно враховують його практичність. Якість светра залежить від типу нитки. Незважаючи на появу більш дешевших штучних матеріалів, за фізичними властивостями аналогічних бавовні, в тренді — чоловічі светри з натуральної сировини з легкими домішками гіпоалергенної синтетики.

Еволюція чоловічого светра: секрети популярності в’язаного одягу

Історія чоловічого светра розпочинається кілька століть тому в Північній Європі. Аби захистити себе від несприятливих погодних умов і не втратити приті під час риболовлі або полювання, чоловіки вдягали теплий в’язаний одяг без застібок, часто з високим багатошаровим коміром і довгими рукавами. В перекладі з англійської “to sweat” значить “пітнити”. Така якість чоловічого светра, виготовленого з вовни, у ХХ столітті суттєво розширила призначення виробу. В’язані речі з горловиною вдягали задля схуднення під час активних фізичних вправ. Облягаючі чоловічі светри типу гольф навіть ввели в сезонне обмундирування військових, моряків, спортсменів і т.д. Модним одяг зробило декорування. Купити чоловічий светр з візерунком, орнаментом на манжетах та горловині прагнули усі, хто відслідковував модні тенденції. Так з’явились фасони доміно, з сюжетним зображенням, геометричними фігурами, асиметрією і т.д. Урізноманітнилась і техніка плетіння, завдяки чому декорувати вдавалось навіть однотонні моделі. У світ високої моди светри увійшли завдяки експериментам Коко Шанель. Фемінізація в’язаного одягу, яка поступово відбулась у 30-ті роки минулого століття, відокремила светри на чоловічі та жіночі. Наразі маємо також універсальні моделі унісекс, котрі однаково імпонують обом статям.

Чоловічі светри в інтернет-магазині Bolf: час вдалих покупок

У гардеробі сучасного чоловіка має бути кілька модних светрів на будь-які життєві випадки. Якщо мода вам не стороння, але придбати якісний та недорогий чоловічий светр поки не пощастило, завітайте у каталог брендового інтернет-магазину Bolf.

  • Чоловічі светри, купити які можна за низькими цінами та з доставкою, задовольнять потреби найвибагливіших модників та тих, хто шукає практичний одяг для інтенсивної носки.
  • До вашої уваги — моделі з довгими та короткими рукавами з натуральної сировини та безпечними штучними домішками, за рахунок чого виріб буде ідеально прасуватись і не втратить свого товарного вигляду навіть після тривалої експлуатації.
  • Замовляйте чоловічі светри під горло, з замками та ґудзиками, класичні, з капюшоном, на підкладці, V-подібним вирізом, декоровані вставками та візерунками, жилети, кардигани, із модними комірцями в яскравій палітрі фарб.
  • Колекція чоловічих светрів інтернет-магазину постійно оновлюється. Слідкуйте за модними тенденціями та обирайте лише якісний одяг від марок, яким довіряють у Європі!
pixel