Куртки елегантні чоловічі

Кількість товарів: 29
Розмір
  • 1-Ubrania
Колір
Ціна
Виробник
Пропозиція
Матеріал
Візерунок
Фасон
Тип продукту

Елегантні чоловічі куртки

Елегантна куртка обов'язково повинна бути у гардеробі кожного модного чоловіка. Маючи її під рукою, ви завжди можете створювати образ, який буде доречний у будь-якій ситуації. Поєднуючи з нею фланелеву сорочку у клітину, класичні джинси та спортивне взуття, ви створюєте стильний street комплект, який ідеально підходить на кожен день – на роботу, якщо у компанії не існує суворо встановлених правил дрес-коду, на зустріч з друзями або побачення. А елегантні куртки, у поєднанні штанів чінос, однотонної сорочки та шкіряних туфель - це комплект, який підійде у більш офіційних ситуаціях.
Серед наймодніших елегантних курток вже кілька років лідирують одні і ті ж фасони, хоча їх дизайн, надихається сучасними тенденціями та зазнає невеликих змін. У нашому асортименті для чоловіків, широкий вибір елегантних курток типу хаскі. Хоча ця назва звучить загадково, але їх зовнішній вигляд чудово відомий кожному. У даний час - це одна з найбільш елегантних чоловічих курток, історія, пов'язана з її виникненням зовсім не віщувала настільки величезного успіху у світі моди. Її прототип був створений з думкою про комфортне заміське життя. Класична куртка цього типу була використана для верхової їзди, полювання, риболовлі, прогулянок серед сільської природи. Спочатку вона була доступна тільки у двох кольорах – темно-синього та темно-зеленого, з-за свого застосування на відкритому повітрі. Куртка простого та вільного крою, стьобана у ромби та з розрізами зробленими за зразком тих, які перебувають у задній частини піджака, у куртці застібається на кнопки. Характерним є також перед цієї елегантної куртки – з двома великими нашитими кишенями, коміром обшитим вельветом та застібкою на латунні кнопки. Цікаво, що її автор - британець сер Стівен Guylasa, відставний полковник, який під час своєї військової служби сконструював її, як одяг військовий, а після кількох років інтенсивної роботи він вирішив назавжди осісти в одному з британських графств, ближче до природи, щоб віддаватися своїм улюбленим заняттям на свіжому повітрі.
Багато чого з цього класичного прототипу, можна спостерігати у будь-якій сучасній, елегантній чоловічій куртці, хоча сьогоднішні моделі набагато більш різноманітні. На полицях магазинів можна знайти подібного роду куртки різних кольорів, стьобані не тільки у ромби, на додаток позбавлені вельветової обробки, з різними декоративними елементами, наприклад, з контрастною строчкою по відношенню до решти колірної гами. Сучасні елегантні куртки ідеально вписуються у стиль великого міста, підкреслюючи будь-яку стилізацію, незалежно від того, є вона типово street'овою або більш елегантною, casual'овою.
Найбільші переваги елегантних чоловічих курток - це позачасовий, завжди модний стиль, універсальність використання та багатофункціональність. У нашому асортименті великий вибір елегантних чоловічих курток, які можна успішно носити і навесні, і восени, виглядаючи при цьому елегантно та модно.

pixel