Светра з капюшоном чоловічі

Кількість товарів: 9
Розмір
Колір
Ціна
Пропозиція
Матеріал
Тип продукту

Светри чоловічі з капюшоном

Светра з капюшоном - це один з найбільших трендів в чоловічій моді, так як це зручний одяг и практичний і в той же час дуже стильний. Пропоновані в нашому інтернет-магазині светри з капюшоном, регульовані за допомогою шнурків, та капюшони зшиті без шнурків так як вони не потребують коригування. Деякі з них додатково утеплені всередині, що створює оригінальний зовнішній вигляд. Матеріали, з яких светри шиються, забезпечують комфорт, тепло і ведуть поточні тренди. Бавовна або вовна у поєднанні з додаванням віскози, еластану або акрилу, роблять светр не тільки дуже зручним, але також відмінно забезпечують идеальній зовнішній вигляд. Вплив на це також має плоский і тонкий вид плетіння в деяких светрах, одяг, ще краще прилягає до тіла. Однак, наявність капюшона забезпечує захист в особливо холодні, вітряні і дощові дні, а додаткове утеплення значно впливає на рівень комфорту.

У пропозиції Bolf знаходяться наймодніші фасони светрів, які відрізняються цікавими швами, оригінальними вставками з інших матеріалів, а також різними видами застібок. Деякі наші светри мають модні латки з еко-шкіри зшиті на плечах, ліктях і на петлях для гудзиків. В асортименті є також моделі з класичними ґудзиками а також на блискавках. Деякі кофти з капюшоном, що одягаються через голову, мають виріз до половини виробу, який надає шарму всій стилізації.

Светри чоловічі, які знаходяться в асортименті магазину Bolf, чудово вписуються в актуальні тенденції на модному ринку. Вони підкреслять будь-який чоловічий образ, а особливо добре виглядають в комбінаціях з casual і міським стилем. Їх можна носити на роботу, в школу, на зустрічі з друзями і навіть романтичні прогулянки з коханою.

pixel