Куртки бомбер чоловічі

Кількість товарів: 164
Розмір
  • 1-Ubrania
Колір
Ціна
Виробник
Пропозиція
Матеріал
Візерунок
Фасон
Тип продукту

Модні куртки бомбер для чоловіків

На піку популярності знаходяться бомбери чоловічі. Існують літні, демісезонні і зимові моделі. Такий верхній одяг являє собою куртку без горловини з манжетами і низом з товстої гумки. Перші моделі шили для льотчиків в 30-х роках ХХ століття. Кілька сезонів тому бомбер чоловічий знову з'явився на світових подіумах в колекціях відомих брендів і підкорив серця мільйонів у всьому світі. Сьогодні чоловічі куртки-бомбер - обов'язкова річ в гардеробі сучасного модника.

Кому підійде бомбер чоловічий і як зробити правильний вибір
Куртки-бомбери чоловічі - універсальна річ, яка чудово підходить для офісного і повсякденного стилю, чудово поєднуючись практично з будь-яким одягом в гардеробі. Головне - знайти свою модель. Завдяки вільному крою, такий верхній одяг не сковує рухи і дозволяє підкреслити стрункість чоловічої фігури, а також додати брутальності. Важливим моментом є те, що бомбер чоловічий візуально додає об'єм, тому повним чоловік краще відмовитися від такої моделі.

Щоб виглядати стильно і модно, потрібно правильно підібрати розмір. Купувати такий виріб з запасом немає сенсу, оскільки крій бомбера передбачає, що під низ будуть вдягатися теплі речі. Також особливої ​​уваги заслуговують:

  • сезон: літні полегшені варіанти, більш теплі демісезонні моделі, комбіновані бомбери чоловічі з підкладкою, яка відстібається, і утеплені зимові;
  • модель: шкіряний бомбер чоловічий, подовжена модель, модель з капюшоном, спортивний варіант, стьобана модель, в стилі мілітарі і інші;
  • колірне рішення: універсальні класичні кольори або ультрамодні відтінки.

Де купити чоловічу куртку бомбер в Україні
Широкий вибір стильних бомберів для чоловіків представлений в інтернет-магазині "Bolf". З нами ви зможете стежити за останніми модними тенденціями і бути в тренді, адже асортимент регулярно оновлюється і поповнюється новинками. Нашими перевагами є:

  • розумні ціни в поєднанні з високою якістю;
  • швидка доставка по всій території України надійною транспортного службою в зручне для клієнта місце і час;
  • простий і зрозумілий інтерфейс;
  • професійна консультація і підтримка;
  • оплата товару після отримання;
  • можливість обміняти або повернути бомбер чоловічий протягом 14 днів.

У нас можна купити чоловічий бомбер в Києві в режимі онлайн або за вказаним номером телефону. На сайті доступні відгуки від реальних покупців.

Вибирайте найкраще, замовляйте бомбер чоловічий за привабливою ціною в нашому інтернет-магазині!

pixel