Гольф чоловічий

Кількість товарів: 22
Розмір
Колір
Ціна
Виробник
Пропозиція
Матеріал
Візерунок
Фасон
Тип продукту

Гольфи і водолазки чоловічі

Популярним предметом чоловічого одягу, що носиться в холодну і прохолодну погоду, є гольф, який часто називають в побуті водолазкою, оскільки спочатку він був частиною екіпіровки водолаза, що надівається під гідрокостюм. Відомі також і інші назви цього елементу гардеробу: бітловка, бадлон або банлон. Гольф чоловічий - хороша альтернатива джемперу і сорочкам, універсальна річ, яку можна носити в будь-який час року (взимку, в осінньо-весняний період і навіть влітку в прохолодні вечора). Чоловічу водолазку допускається комбінувати з іншими предметами одягу, створюючи оригінальні поєднання, які підходять під різні модні стилі. У нашому інтернет-магазині ви можете купити чоловічий гольф в Україні різних моделей і забарвлень.

Що являє собою чоловічий гольф, його переваги
Гольф - це тонкий светр, обтягуючий тіло, з високим коміром, що повністю закриває шию, і прилягає до неї. У моду цей предмет гардеробу, який сьогодні нарівні з чоловіками використовують і жінки, увійшов ще в середині минулого століття, завдяки всесвітньо відомому модельєру П'єру Кардену. Велику роль у популяризації цього одягу зіграла група «Бітлз», члени якої любили носити водолазки і мали мільйони прихильників по всьому світу.

Сьогодні гольф знову затребуваний і стає модним трендом. У більшості випадків сучасні чоловічі водолазки шиють з теплої трикотажної тканини, в'язаної з ниток, що складаються з волокон натуральної бавовни, кашеміру або вовни. Гольф з віскози буде комфортно носити в теплу погоду. Головні переваги такого одягу:

  • невелика товщина, що дозволяє носити гольф під піджаком, кардиганом або джемпером: щільно прилягаючи до тіла, водолазка зберігає тепло, до того ж захищає горло від грубого верхнього одягу, наприклад, куртки або пальто, які можна носити в холодну пору року навіть без шарфа;
  • зручність в носінні - трикотажний одяг не утрудняє рух;
  • здатність підкреслити особливості фігури - чоловічі водолазки з горлом не тільки дозволяють продемонструвати рельєф мускулатури, але і візуально додають зросту. Вони увиразнюють образ чоловіків, що мають коротку стрижку, а також скругляют і згладжують овал обличчя;
  • універсальність - гольф можна комбінувати з одягом будь-якого стилю, в тому числі і ділового.

Можливі стильові поєднання для чоловічого светру типу гольф
Чоловічий гольф під горло відноситься до базової частини гардероба, тому може бути використаний в поєднанні з іншим одягом для різних стилів, включаючи:

  • офісний або діловий стиль, при якому під костюм ідеально підійде однотонний білий гольф чоловічий, а також водолазки сірого або чорного кольору - така комбінація не буде виділятися яскравістю і дозволить створити стриманий і елегантний образ. При відсутності суворих правил дрес-коду, непогано виглядатимуть вироби темних відтінків синього, бордового або червоного кольору, в поєднанні з синім або сірим костюмом;
  • стиль Casual, або повсякденний, відповідний для активних і рухливих людей, при якому гольф для чоловіків добре поєднується з джинсами або брюками, а також блейзером, шкіряною курткою або бомбером і навіть з пальто, наприклад, моделі реглан. Вибір кольорів тут ширше, ніж для офісного стилю, але найкраще підійдуть водолазки неяскравих тонів оливкового, болотного кольору або хакі;
  • стиль Smart Casual - в ньому добре поєднується гольф чоловічий з таким одягом, як піджак в смужку чи клітинку і штани класичного стилю або чінос, а також взуттям типу оксфордів. Для цього стилю підійдуть водолазки яскравих кольорів: помаранчевого, червоного, зеленого кольору, але при цьому потрібно дотримуватися правил, щоб інші деталі одягу мали більш стримані відтінки.

Щоб завжди виглядати модно і стильно, буде розумним купити кілька чоловічих водолазок різного кольору, моделей і матеріалу виготовлення.

Купити чоловічу водолазку в Україні на bolf.ua
Наш інтернет-магазин пропонує для жителів України брендові чоловічі водолазки в широкому асортименті. Тут ви знайдете вироби різних видів:

  • чоловічі светри гольф з високим коміром;
  • моделі типу полугольф з укороченим коміром-стійкою;
  • водолазки з трикотажу різного складу, що включає 100% ниток з бавовняних волокон або з додаванням 50% волокон з поліакрилу - так званої «штучної вовни», приємною на дотик, яка робить светр тепліше.

Ми пропонуємо на продаж товар, що відповідає міжнародним стандартам якості і безпеки бренду Bolf. У нашому каталозі представлені однотонні вироби без принту, зшиті для нашого магазину відомим виробником RWX, різних кольорів:

  • білі та світло-сірі;
  • чорні та антрацитові;
  • темно-сині, сині, волошкові, блакитні та кольору індиго;
  • помаранчеві і жовті;
  • червоні і бордові;
  • зелені, світло-зелені та інших тонів.

Ви можете підібрати і купити в нашому інтернет-магазині водолазку чоловічу для будь-якого стилю одягу, яка урізноманітнить ваш гардероб і дозволить створювати різні образи.

Якщо ви хочете купити гольф чоловічий в Києві, Харкові та інших містах України недорого - вибирайте в каталозі підходящу модель, колір, розмір і оформлюйте замовлення прямо на сайті! Доставка товару проводиться з наших складів в Польщі за вказаною вами адресою поштово-логістичною компанією Meest Express з післяплатою кур'єру при доставці товару.

pixel