Чоловічі сорочки на короткий рукав

Кількість товарів: 80
Розмір
  • 1-Ubrania
Колір
Ціна
Виробник
Пропозиція
Матеріал
Візерунок
Фасон
Тип продукту

Сорочки чоловічі з коротким рукавом

Жодне літо не обійдеться без кількох вдалих образів, що дозволять почуватися комфортно та впевнено. Невід’ємна деталь літнього гардеробу - чоловічі сорочки на короткий рукав. Завдяки їм можна створити гарне враження на прогулянці, на вечірці і навіть у офісі. При цьому, не доведеться пітніти та страждати від спеки. Матеріали, з яких виготовлено представлені у каталозі сорочки, дозволять тілу вільно дихати, а вам – насолоджуватися погожими днями.

Як носити сорочки чоловічі з коротким рукавом

Такі сорочки – приклад демократичного стилю, що не вимагає надмірної скрупульозності у підборі комплекту. Однак по-справжньому неперевершено чоловічі сорочки на короткий рукав виглядають завдяки наступним хитрощам:

  • такі сорочки носять як під ремінь, так і навипуск, при цьому допускається різна довжина;
  • рукав не повинен бути надто широким по відношенню до обхвату руки;
  • ідеальна довжина рукава – до середини біцепса;
  • цікавий акцент створює підкочування рукава догори. Підвернутий манжет додає неординарності;
  • ефектно виглядає сорочка з коротким рукавом, одягнута поверх футболки. Застібати ґудзики у такому випадку не треба;
  • у разі поєднання сорочки та футболки, рекомендовано уникати перенасичення кольорових комбінацій та “передозування” малюнків.

Модні сорочки на Bolf.ua

Серед родзинок цього сезону - чоловічі сорочки на короткий рукав з контрастними строчками та вставками, а також зразки, пошиті з картатих тканин. Саме ці актуальні моделі розміщено в каталозі інтернет-крамниці Bolf.ua. Вони різняться не лише матеріалами, але й кроєм, декором, фурнітурою та комірцями. Традиційно високий попит має фасон slim fit, що чудово виглядає як з класичним коміром, так і стійкою або популярним button down. Більшість моделей виготовлена з якісної бавовни з додаванням незначної кількості поліестеру для більш зручного носіння та кращого облягання фігури. Сучасні сорочки чоловічі з коротким рукавом дозволять провести насичене враженнями літо, а на згадку по тому залишаться світлини з зафіксованими щасливими посмішками та влучними образами. Аби гарного настрою ставало тільки більше, зверніть увагу на акції та бонуси від марки Bolf.ua. Тут ви завжди зможете придбати брендові товари за низькими цінами. За умови замовлення товарів на зазначену нижче суму, доставку до клієнта оплачує магазин. Здійснити оплату за придбані речі доведеться тільки при отриманні посилки, а якщо якась із замовлених позицій не підійде - товар можна повернути у 30-денний термін. Гарного шопінгу!

pixel