Светри жіночі

Кількість товарів: 16
Колір
Ціна
Виробник
Пропозиція
Матеріал
Візерунок
Фасон
Тип продукту

Светри жіночі

Светри жіночі мають хист до універсальності. Немає такої пори року, коли вони б не знадобилися, адже узимку без теплого светру взагалі не вийти на вулицю, яким би надійним не був верхній одяг, та і літні вечори бувають прохолодними. Накинутий на плечі светр зігріє і водночас додасть образу чарівності. Іншим талантом цього вбрання є вміння вписуватися в усі без винятку стилі. Жіночі светри можна одягати в місто і офіс, на прогулянки і вечірки, в поїздки та на різноманітні заходи.

Светри жіночі в асортименті на Bolf.ua

Інтернет-магазин Bolf.ua представляє актуальну цього сезону колекцію, светри жіночі купити можна на кожен випадок та для будь-якого типу фігури. У каталозі знайдуться:

  • короткі моделі та туніки;
  • облягаючі та oversize;
  • з привабливими нашивками для створення особливого настрою.

Ми добрали зразки, що гарно комбінуються з іншими предметами одягу, котрі теж можна придбати на порталі. Адже зручність та стиль у жодному випадку не повинні конфліктувати! Модні светри жіночі виготовлено брендами Tiramisu, Inplus, Sweetissima, Lamer & Co та іншими достойними довіри виробниками одягу, що користується попитом на європейському ринку. До складу тканин, з яких пошито зазначені найменування, входять бавовна та синтетичні тканини, такі як акрил, нейлон, віскоза, еластан, поліестер, поліамід. Усі матеріали пройшли прискіпливу перевірку, а їхнє виробництво відповідає вимогливим сучасним технологіям. Вироби з подібних тканин приємні на дотик, не викликають подразнень та дозволяють тілу дихати.

З чим комбінувати жіночі светри

Купити светр жіночий варто не тільки завдяки його утеплювальним властивостям, але і з метою урізноманітнення доступних образів. Адже він вважається невід’ємним атрибутом навіть для вибагливого капсульного гардеробу, що передбачає максимальні комбінаторні можливості кожної речі. А светри ефектно поєднуються з наступним одягом:

  • різноплановими брюками – від класики до джинсів;
  • спідницями різної довжини та текстури;
  • сукнями;
  • сорочками.

Для втілення цих ідей підходять як напівкруглі, так і V-подібні горловини. Останні особливо вигідно підкреслюють строгу привабливість сорочок, тим самим створюючи неперевершений офісний комплект для прохолодної пори. Сучасні светри жіночі купити на Bolf.ua дуже легко. Додавайте у кошик вбрання, котре вам подобається, а оплачуйте його вже при отриманні посилки. Внизу сторінки ви зможете знайти цікаву інформацію стосовно акцій та бонусів, що зроблять шопінг ще приємнішим! Так, обираючи своєчасні обновки можна заощадити не лише тому, що ми пропонуємо найбільш конкурентні та дружелюбні ціни, але й завдяки можливості безкоштовної доставки. У розділі Sale представлено вбрання з актуальних сезонних колекцій, котрі, проте, не потребують значних витрат. Адже якісний брендовий одяг не обов’язково повинен бути дорогим! Шляхом плідної співпраці з партнерами та безперервного розвитку мережі торгова марка Bolf забезпечує наявність доступних рішень щоденних модних задач. Тож і жіночі светри, і інші численні найменування завжди будуть по кишені.

pixel