Толстовки чоловічі

Кількість товарів: 623
Білі чоловічі толстовки з капюшономКоричневі толстовки з капюшономЧервоні толстовки з капюшономФіолетові толстовки з капюшономСині толстовки з капюшономПомаранчеві толстовки з капюшономСірі толстовки з капюшономЗелені толстовки з капюшономЖовті толстовки з капюшономБілі толстовки без капюшонаКоричневі толстовки без капюшонаЧорні толстовки без капюшонаЧервоні толстовки без капюшонаФіолетові толстовки без капюшонаРізнокольорові толстовки без капюшонаЗелені толстовки без капюшонаНеонові толстовки однотонніРізнокольорові однотонні толстовкиКоричневі толстовки з принтомФіолетові толстовки з принтомРожеві толстовки з принтомКоричневі толстовки на блискавціФіолетові толстовки на блискавціРожеві толстовки на блискавціБагатобарвні толстовки на блискавціТолстовки на застібці без капюшонаТолстовки на застібці з капюшономНеоновые толстовки на застібціЧервоні спортивні толстовкиТемно-сині толстовкиСині спортивні толстовкиЗелені толстовкиБілі толстовки-бомбериКоричневі толстовки-бомбериЧорні толстовки-бомбериЧервоні толстовки-бомбериФіолетові толстовки-бомбериТемно-сині толстовки-бомбериНеонові толстовки-бомбериСині толстовки-бомбериПомаранчеві толстовки-бомбериРожеві толстовки-бомбериСірі толстовки-бомбериРізнокольорові толстовки-бомбериЗелені толстовки-бомбериЖовті толстовки-бомбериТолстовки з високим коміром біліТолстовки з високим коміром синіТолстовки з високим коміром помаранчевіТолстовки з високим коміром зеленіТолстовки кенгуру коричневіТолстовки кенгуру фіолетовіТолстовки кенгуру неонТолстовки кенгуру різнокольорові
Розмір
  • 1-Ubrania
Колір
Ціна
Виробник
Пропозиція
Матеріал
Візерунок
Фасон
Тип продукту

Чоловічі толстовки – це універсальний і стильний елемент гардеробу кожного чоловіка

Толстовки чоловічі користуються незмінно високим попитом серед покупців, адже цей стильний та зручний предмет гардеробу чудово поєднується з багатьма елементами вбрання. Інтернет-магазин одягу Bolf.ua пропонує великий вибір моделей та варіантів колірної гами, аби кожен зміг добрати обнову за вподобанням.

Бренди та якість чоловічих толстовок


На полицях магазину представлена продукція власного виробництва BOLF, брендів S7, STX, Crws Dnm та інших популярних торгових марок. Усі товари перевірені на якість та безпечність матеріалів та фарб.
Чоловічі толстовки, котрі ви знайдете у електронному каталозі, здебільшого виготовлені зі стовідсоткової м’якої бавовни з незначним додаванням якісного поліестеру для кращого облягання фігури. Завдяки ретельному підбору матеріалів, толстовки приємні на дотик та невибагливі у догляді. Продукція відповідає європейським стандартам якості і зберігає гарний вигляд навіть після багаторазового прання, тож це – не тільки стильне, але і практичне рішення модного питання.

Стиль толстовок


Талановиті та сміливі дизайнери потурбувалися про те, аби ефектна та зручна толстовка з’явилася у гардеробі кожного чоловіка, прихильником якого б стилю він не був. До уваги покупців – численні позиції каталогу:

  • толстовки чоловічі з капюшоном;
  • без капюшона;
  • з принтом;
  • без принта;
  • на застібці;
  • подовжені.


Класичний крій, V-подібні або напівкруглі горловини, коміри-хомути, декоративні ґудзики, кишені-кенгуру – ці та інші деталі та конструктивні рішення забезпечують привабливість моделей та цікавість їх виконання.
Раніше цей елемент гардеробу асоціювався з життям у спортивному ритмі, однак на разі вибір доступних моделей значно розширився, і чоловічі толстовки міцно закріпилися у категорії casual та smart casual. Ознайомившись з асортиментом інтернет-магазину, ви переконаєтесь: одягатися у офіс та на зустрічі можна одночасно стильно, стримано і дуже зручно!

Як купити толстовки чоловічі в інтернет-магазині?


Скористайтеся електронним каталогом, аби вибрати товар, що припав вам до душі. Інтуїтивно зрозумілий інтерфейс дозволить швидко оформити замовлення, а у випадку виникнення питань завжди можна звернутися до кваліфікованих менеджерів.
Оплата покупки здійснюється в момент її отримання, а система заохочень та бонусів зроблять шопінг ще приємнішим. Тож, оберіть чоловічі толстовки, котрі додадуть вам індивідуальності, додайте їх до вашого кошику та продовжуйте подорож полицями магазину, створюючи новий образ!

pixel