Шкіряні куртки жіночі

Кількість товарів: 45
Розмір
Колір
Ціна
Виробник
Пропозиція
Матеріал
Візерунок
Фасон
Тип продукту
Жіночі шкіряні куртки – явище, не підвладне часу. Історія так званих “косух” сягає часів Першої світової, коли вони увійшли до комплекту льотного мундира. З настанням мирних часів куртки не втратили своєї актуальності, натомість розпочавши тріумфальний похід світом та завоювавши цілі армії прихильників! Свій внесок у популярність “косухи” зробили цілі епохи, різні субкультури та явища. Завдяки їхньому впливу з року в рік усе більшій кількості модників кортіло купити шкіряну куртку жіночу або чоловічу. Так, шкірянка, відома як “рамонеска” (або Ramones) походить від назви американської панк-рок групи 70-х. Рокери виходили на сцену у бунтарських куртках та розірваних джинсах. Це сьогодні подібний лук у тренді, а піввіку тому так творилася історія! Цікаво, що стиль Ramones і досі сучасний. Кожані куртки жіночі, традиційно прикрашені додатковими блискавками та заклепками, відмінно підкреслюють жіночний силует, а навмисна недбалість додає образу чарівливої рішучості. Деякі моделі додатково оздоблено ланцюгами, нашивками та навіть шипами. Звісно, радикально сміливий фасон не завжди буде доречним. Для випадків, що вимагають стриманості та лаконічності в дизайні, ідеально підійдуть класичні шкірянки з більш плавними лініями та меншою кількістю фурнітури.

З чого виготовлено шкіряні куртки жіночі

Моделі, пошиті з натуральної шкіри, вважаються справжньою класикою, однак водночас відрізняються високими цінниками. Сучасна легка промисловість внесла свої корективи, і нині “косухи” ш’ють із якісного поліуретану та інших синтетичних тканин, Завдяки новітнім формулам, такі шкірянки ззовні не програють натуральним. Їх також характеризують:
  • безпечність матеріалів та фарбників;
  • легкість у догляді;
  • зносостійкість;
  • так звана “екологічна дружелюбність”, адже для пошиття не використовується шкіра тварин.
Хоча на разі виробники почали фантазувати з колірними рішеннями, чорний залишається найбільш популярним варіантом як для жіночої кожаної куртки, так і для чоловічої.

З чим комбінувати жіночі шкіряні куртки

Свободолюбства та позитивної зухвалості завжди можна досягти, одягаючи під “косуху” джинси та футболку або сорочку. Тут і додати нічого, окрім хіба що кількох кольорових акцентів, як то біжутерія, шарф чи пасок. Однак, хай яким би вдалим не був окреслений образ, його не носитимеш щодня, та він для цього і не створений. На щастя, список трендових опцій дозволяє досхочу експериментувати у наступних категоріях:
  • продовжити рокерську тему дасть нагоду поєднання шкірянки із леггінсами чорного чи графітового кольору. До такого образу личитимуть дещо агресивні аксесуари (наприклад, з шипами);
  • жіночі шкіряні куртки вдало комбінуються з сукнями та спідницями: довгими та короткими, обтягуючими та вільно скроєними. Особливо романтизму додають мереживні та шифонові елементи, а також флористичні мотиви. Гра на контрастах у черговий раз виявляється неабияк вдалим прийомом;
  • незвична класика – це точно про той випадок, коли “косуху” одягають з діловими брюками, строгою сорочкою та стриманим взуттям. Ще один випадок, коли протилежності притягуються, при цьому даючи приголомшливий результат;
  • на противагу строгості – спортивний шик. Шкіряні куртки жіночі створюють цілком гармонійний образ у поєднанні із кросівками, спортивними штанами та галіфе.

Шкіряні жіночі куртки на Bolf.ua

На полицях нашого інтернет-магазину представлено найбільш своєчасні моделі. Гарантовано висока якість товарів та швидка доставка допоможуть відчути переваги справді сучасного шопінгу. Здійснити оплату замовлення можна вже після того, як воно надійде за адресою. Усі зображення відповідають реальному вигляду одягу, а розмірна сітка максимально точна та чітка. Однак, якщо покупка таки не підійшла, її можна повернути до крамниці у 30-денний термін. Насолоджуйтеся безпечним та вигідним шопінгом. Оскільки завдяки акціям та розпродажам шкіряні куртки жіночі ціни будуть не надто високої, можна сміливо вибирати кілька додаткових позицій, що дозволять створити один зі згаданих вище образів, або інший, ще більш вдалий!
pixel