Чоловічий одяг

Кількість товарів: 5636
Розмір
  • 1-Ubrania
  • Akcesoria
  • Marynarki
  • Skarpety
  • Spodnie
Колір
Ціна
Виробник
Пропозиція
Матеріал
Візерунок
Фасон
Тип продукту

Чоловічий одяг

Чоловічий одяг від компанії Bolf: стиль та бездоганність образу

Загальноприйняті стандарти чоловічого одягу сформувалися дуже давно. Концепція зручного вбрання для представників сильної статі утворилась під впливом історичних, соціально-культурних та кліматичних факторів. Традиційно, чоловічий одяг має не спотворювати, а підкреслювати природу міцного тіла, а разом з тим й сприяти динаміці фізичних рухів, притаманних саме чоловікам. З розвитком виробництва та вдосконаленням технік декорування, чоловіче вбрання набуло ознак естетичної виразності: за стилем костюму та якістю тканини вже у Середньовіччі розпізнавали соціальний статус власника. Заможним людям та представникам аристократичних кланів було властиво купувати чоловічий одяг з бархату, парчі, шовку, гаптований золотом та дорогоцінним камінням, тоді як для повсякденного користування обирали більш прості та дешеві фактури із шкіри, шерсті, льону і т.д. Взуття та одяг для чоловіків має таке ж важливе значення, як і для жінок. В сучасному світі, аби виглядати стильно і бездоганно, потрібно дотримуватись актуальних модних канонів і правильно підбирати гардероб за індивідуальними метричними показниками (зріст, вага, вік і т.д.).

Елегантність, практичність, комфорт: що значить одяг для чоловіків?

Одяг для чоловіків — не лише гігієна та захист тіла від холоду, дощу й ультрафіолетового випромінювання. Це ще й своєрідний засіб самовираження, індикатор світогляду. В кожної людини свої естетичні пріоритети, а тому й власна манера одягатись. За фасоном та кольором сорочки, джемпера, куртки, штанів легко розпізнати переконаного життєлюба або ж прибічника консервативних поглядів. Для тінейджерів та людей демократичних принципів притаманні яскраві кольори, експерименти з симетрією, еклектичні поєднання фактур, тоді як представники середньої і старшої вікової категорії обирають елегантність класики. Мода — це своєрідна “мова есперанто”, зрозуміла і в Європі, і в США: ти можеш бути домінантним представником будь-якої субкультури і носієм невизначеного лінгвісу, але вдягатись всупереч моді — моветон!

Формула якості: як правильно обирати чоловічий одяг

Сучасні модні тренди орієнтовані на динамічний стиль життя, близький і до спорту, і до повсякденності. Чоловічий одяг представлений широким асортиментом фасонів, провідна ідея яких - комфорт та індивідуальність. Мовою дизайнерів, котрі створюють одяг чоловічий не для подіумів, а для звичайних людей, сезонний гардероб має задовольняти найважливіші потреби його власника, тобто:

  • бути практичним та естетично привабливим;
  • відповідати статурі;
  • не створювати фізичного дискомфорту;
  • коштувати недорого.

Естетика чоловічого одягу — важливий психологічний аспект: людина у модному стильному вбранні позитивно сприймається соціумом і викликає загальне схвалення. Відчуття власної досконалості (а, отже, й оптимальну самооцінку) гарантує лише одяг, який вам личить. Стильно одягнутій людині заздрять, а вдало підібрану, креативну манеру гардеробу часто копіюють. Аби витримати “золоту середину” між особистим та колективним, варто купувати чоловічий одяг у спеціалізованих магазинах, де продають лише брендові речі. Гардероб з базару — викинуті у повітря гроші, до того ж, якість речей сумнівного виготовлення часто викликає підозру. Зручний чоловічий одяг купити не проблематично, якщо орієнтуватись у:

  • типах тканин (складі та фізичних властивостях матеріалу);
  • сезонних вимогах щодо підтримання термобалансу тіла (тут розрізняємо одяг, що зігріває, у якому не жарко, який захищає від дощу та вітру);
  • способах чистки, прасування та зберігання речей.

Важливим пунктом лишається екологічність одягу. Надмірна синтетичність, присутність у тканині токсичних компонентів, статика — все це показники небезпеки, що провокують алергічні реакції тіла та захворювання шкіри. Чоловічий одяг, виконаний з натуральних та гіпоалергенних тканин, ніколи не стане джерелом фізіологічних проблем, а це ще один мотив, щоби вдягатись у спеціалізованому магазині чоловічого одягу.

Від нижньої білизни до курток і пальто: який одяг носять справжні чоловіки

У шафі сучасного чоловіка має бути достатньо практичних речей для сезонної експлуатації. Окрім нижньої білизни, гардероб повинен складатись з моделей:

  • для щоденної носки (на навчання або на роботу);
  • для дому;
  • на вихід (вечірку, свято, урочистий захід);
  • для спорту, активного відпочинку та дозвілля тощо.

Перш ніж чоловічий одяг купити, важливо врахувати вік людини, рід професійної діяльності, смаки, індивідуальні погляди на закони моди. Не варто забувати, що жіночий та чоловічий одяг обирають за розміром, інакше навіть найстильніша річ залишиться просто цікавим експонатом у шафі. Чоловічий гардероб складається з різних категорій одягу, тому варто розрізняти речі інтимного вжитку (нижню білизну), верхній одяг тощо. До кожного сезону передбачена власна категорія вбрання.

  • Теплі речі, моделі з цупких тканин із довгим рукавом — пріоритет холодних сезонів року. В кожного сучасного чоловіка неодмінно повинні бути куртка, пальто, джемпери, светри і т.д.
  • Для спекотного літа та пляжних втіх обирають легкі мінімалістичні моделі здебільшого з натуральних тканин: шорти, футболки, майки.
  • Універсальний чоловічий одяг — футболки з довгим рукавом, сорочки, жилети. Взимку їх одягають під теплу куртку, з травня до вересня це незалежний гардероб на роботу, прогулянку тощо.

В умовах розмаїття актуальних фасонів одягу, взуття та аксесуарів легко самотужки комбінувати повсякденний гардероб, роблячи ставку на індивідуальність омріяного образу. Унікальний стиль кежуал (casual) — винахід ХХ століття: відтепер дозволено поєднувати джинси, піджак та кросівки. Універсальний модний напрямок, девіз якого “Практичність та комфорт”, схвалений молоддю, студентами та людьми без виразних творчих амбіцій. Достатньо придбати якісний недорогий одяг від доступних брендів — і вдягатись так, як підказує вам фантазія.

Недорогий брендовий одяг з доставкою по Україні: переваги шопінгу в інтернет-магазині Bolf

Купити одяг чоловічий, який би цілковито задовольняв потреби власника, — задача одночасно складна й цікава. З асортименту моделей толстовок, курток, светрів, штанів, футболок, піджаків, костюмів тощо легко обрати власну річ, якщо скористатись каталогом інтернет-магазину компанії Bolf. Колекція одягу та аксесуарів ретельно підібрана професійними стилістами, котрі добре розуміються на тому, що носять сучасні чоловіки. Ставка марки Bolf — на цінову лояльність. Різнобічна аудиторія клієнтів інтернет-магазину — підтвердження тому, що купити якісний чоловічий одяг в Україні спроможні усі, незалежно від статків. Придбати чоловічий одяг в інтернет-магазині Bolf вигідно, оскільки:

  • колекція бутіку складається лише з актуальних брендових моделей власного виробництва з логотипом Bolf, а також провідних європейських марок (Crws Dnm, S7, STX тощо);
  • якість кожної речі перевірена та гарантована;
  • сайт з фотокаталогом та розширеним фільтром пошуку повністю адаптовано під онлайн-шопінг;
  • допомогу у виборі моделі завжди надасть досвідчений консультант;
  • ціни на стильні сезонні речі набагато нижчі за пропозиції інших магазинів;
  • асортимент одягу постійно оновлюється;
  • діє система знижок та розпродаж;
  • підтримується високий рівень обслуговування клієнтів.

Оновлюйте особистий гардероб чи начиння шафи вашого коханого чоловіка не відходячи від монітору. Bolf — ваш інтернет-магазин чоловічого одягу за доступними цінами для будь-якого сезону!

 

pixel