Джинси чоловічі

Кількість товарів: 301
Розмір
  • 1-Ubrania
  • Spodnie
Колір
Ціна
Виробник
Пропозиція
Матеріал
Візерунок
Фасон
Тип продукту

Чоловічі джинси

Чоловічі джинси відносять до базових речей повсякденного гардеробу. Без них стилі casual та smart-casual дуже багато втратять, оскільки штани з деніму легко комбінуються практично з будь-яким вбранням. А можливості вибору на разі настільки широкі, що про джинси пора писати роман!

Джинси чоловічі в історії

Сьогодні модні джинси чоловічі є у колекції практично кожного бренду. Вони звідусіль: і у маленьких магазинчиках, і на подіумах, і на фотографіях модних журналів. І, що найголовніше, вони є у наших шафах. Між тим, історія вбрання, пошитого з джинсових тканих, сягає своїм корінням XVII сторіччя! Деталі давно розчинилися у глибині віків, однак відомо, що матеріал вперше з’явився у Генуї, розробили його на основі парусини. Завдяки цупкості та недорогому виробництву, тканина швидко набула популярності, і вже зовсім скоро почалися поставки деніму у інші частини Європи. У XVIII столітті такі штани називали “джин” (назва, власне, походить від міста Генуї). Згодом вимова трохи видозмінилася — і з’явилося слово “джинси”. До речі, “денім” – це від “serge de Nimes”, себто, парусини з міста Німе, що славилося пошиттям вітрил. Перші письмові згадки про джинси датуються 1750 роком. Тож, чоловічі джинси 2017 – результат не одного сторіччя дизайнерських осмислень. Напевне, найбільш відома сторінка історії таких штанів - епоха ковбоїв та золотошукачів. У ті часи, а саме у 1873 році, чоловік на ймення Лівай Стросс запатентував “робочі комбінезони без бретелей з кишенями для ножа, грошей та монет” та почав фарбувати англійську парусину у темно-синій колір, що довго не вицвітав та дозволяв приховувати незначні забруднення. Тогочасний люд був у захваті: цупка натуральна тканина не вимагала особливого догляду, добре носилася та, на відміну від шкіряних виробів, денім можна було легко випрати. За таку розкіш просили 1 долар 46 центів, що становить приблизно 30 сучасних доларів.

Джинси чоловічі 2017

Історичний дизайн виявився настільки вдалим, що, незважаючи на всі зміни та перетворення, у сучасних штанах денім все ще можна помітити зухвалі ковбойські нотки. А от асортимент сьогодні значно ширший, ніж колись. Звісно, найбільш актуальні варіанти – це завжди питання смаку та настрою моди, і пальма першості переходить від однієї моделі до іншої. Так, на разі неймовірним попитом користуються джинси-джогери, що повторюють фасон одноіменних штанів вільного крою для занять спортом та бігу. Вони зручні, стильні та вдало комбінуються не лише з предметами спортивного гардеробу, тож можуть бути чудовим варіантом для прогулянок, вечірок, побачень і навіть робочих п’ятниць. Чоловічі джинси інтернет-магазин Bolf.ua презентує у найрізноманітнішому виконанні. До вашої уваги:

  • Regular Fit – класичні штани денім стандартного крою з 5 кишенями, зазвичай прямі або трохи завужені донизу. Гарантовано підійдуть на будь-яку фігуру;
  • Relaxed Fit – вільний крій, посадка зміщена на бедра, але загалом на надто відрізняються від Regular Fit;
  • Slim Fit – джинси чоловічі завуженого крою по всій довжині, з дещо завищеною лінією талії;
  • Boot cut — кльош, що набув популярності у 70-ті роки минулого сторіччя;
  • Baggy – справді широкі чоловічі джинси, зокрема і в зоні талії;
  • Saggi fit – джинси з гульфіком, часом доволі екстремальної довжини;
  • інші актуальні варіанти.

Не варто забувати, що дизайнери продовжують дивувати світ цікавими новинками, а ми – поповнювати колекції, тож списки доступних опцій ніколи не можна вважати вичерпними. Коли справа стосується того, аби купити джинси чоловічі, в жодному випадку не можна зупинятися на одній парі. Цей предмет гардеробу створювався для зручного постійного носіння та численних експериментів. Тому в шафі сучасного чоловіка має знайтися місце як мінімум для двох-трьох варіантів крою.

З чим носити джинси чоловічі

Питання це риторичне, адже відповідей на нього є безліч. Футболка? Чудово! Сорочка? Аякже! Піджак? Безсумнівно! Светр? Жилетка? Толстовка? Так, так і знову так! Різні за кроєм джинси чоловічі купити варто хоча б тому, що ви зможете міняти свої образи щоденно, при цьому не роблячи жодних стильних помилок, адже денім ніби створено для вільнодумства та самовираження! Залежно від того, якому стилю ви надаєте перевагу, ви точно схиляєтесь і до різних варіантів декору. У електронному каталозі знайдуться:

  • класичні варіанти;
  • штани з ефектом потертості;
  • джинси з застібками типу button-gly;
  • денім з декоративними вставками;
  • моделі з нашивками і т.д.

Мода сьогодні дозволяє не обмежувати вибір питаннями віку, професії або статусу. Тож скористайтесь з прекрасної нагоди і поповніть свій гардероб за велінням власного смаку та серця!

Джинси чоловічі, ціна доступна від Bolf.ua

У той час, як деінде ціни на товари повзуть вверх, наш інтернет-магазин йде шляхом демократичності та доступності. Ми поважаємо бажання наших клієнтів і працюємо задля того, аби ваш гардероб завжди був актуальним, різноманітним та неодмінно приносив радість. Завдяки продуманій партнерській стратегії та розвинутій європейській мережі, ми маємо честь пропонувати оптимальні ціни, що творять задоволені посмішки. Численні акції та програми лояльності дозволять зробити покупку ще доступнішою та заощадити кошти для нових обновок. Ми оперативно доставляємо товари по всій Україні, тож купити джинси чоловічі у Києві, Львові чи інших містах та населених пунктах – справді легко! А заплатити за покупку можна уже після отримання посилки. Обравши чоловічі джинси за смаком, не забудьте зазирнути у інші категорії електронного гардеробу та зробити нові відкриття!

pixel