Вітровка чоловічі

Кількість товарів: 34
Розмір
  • 1-Ubrania
Колір
Ціна
Виробник
Пропозиція
Матеріал
Візерунок
Фасон
Тип продукту

Куртки вітровки

Чоловічі вітровки є корисним та універсальним елементом одягу, який чудово підходить восени і навесні.
Більшість моделей, доступних у нашому асортименті зроблені з водовідштовхувального поліестеру, який є підходящим матеріалом для дощових днів. Прихильники натуральної бавовни також знайдуть щось для себе, тому що у продажу є ж моделі, виконані з 100% бавовни. В асортименті магазину є куртки, які можна носити двома способами, тому що вони зшиті з нейлону та мають підкладку з поліестеру. Таким чином куртка є двостороннюю.
Восени або навесні варто придбати модель з регульованим капюшоном, який добре захищає від дощу та вітру. Капюшон у модному, контрастному кольорі, відрізняється від куртки та підкреслює спортивний стиль.
Люди, які не люблять такого роду додатки, можуть вибирати вітровки з модними коміром-стійкою чи зі знімним капюшоном. Моделі цього типу ідеально поєднуються з сорочкою, створюючи, таким чином, полуофіційну стилізацію, відповідну для зустрічей та для побачень. Щоб добре захистити себе від холоду, варто вибрати куртки, які посилюються гумкою, нашитою у нижній частині вітровки, що відмінно зберігає тепло. Деякі моделі мають модні шнурки, для регулювання, яскравих кольорів. Доповнення такого роду надають куртці елегантність та роблять її чарівною. Необхідною складовою будь якої чоловічої куртки є кишені. Які корисні для зберігання гаманця, телефону, ключів чи інших дрібних предметів. Куртки, які є на нашому сайті мають кишені, як внутрішні, так і зовнішні, на блискавці або прикріплені на кнопках. Деякі з них мають додаткову, невелика кишеню на рукаві. Усі вітровки мають повзунок, який у багатьох випадках оригінального кольору, є стильним декоративним елементом. Що стосується кольорів, наші куртки відповідають усім вимогам найвимогливіших клієнтів, так як у нас понад 35 моделей у різних колірних гамах. У нашому магазині ви можете замовити однотонні вітровки, наприклад, чорну з тонкою білою блискавкою на грудях), двоколірні або багатобарвні, у яких кольори утворюють модний візерунок. Моделі з візерунком камуфляж доступні у декількох колірних варіантах, які відмінно поєднуються та ідеально підходять один до одного (темно-синій з бежевим та коричневим, темно-бордовий з чорним та червоним кольором, та багато інших). Завдяки великій різноманітності колірної гами, кожен знайде щось для себе: відтінки сірого, темно-синього, коричневого, червоного, синього, жовтого, та навіть, оригінального бірюзового кольору. Найбільшою перевагою чоловічих вітровок є їх універсальність, вони відмінно підходять, як у спортивних, напівофіційних, так і у streetcausual'ових стилізаціях, тому що відмінно поєднуються як з елегантними чіносамі і сорочкою, так і з класичними джинсами та светром.

pixel