Куртки парка чоловічі

Кількість товарів: 73
Розмір
  • 1-Ubrania
Колір
Ціна
Виробник
Пропозиція
Матеріал
Візерунок
Фасон
Тип продукту

Теплі і модні чоловічі парки

Куртка-парка чоловіча - універсальний верхній одяг для міжсезоння і зими, який, без сумніву, повинен бути в гардеробі сучасного модника. Такий виріб ідеально підходить для створення стильного образу - від спортивного до класичного. У такому верхньому одязі буде зручно, комфортно, а головне - тепло.

Перші парки придумали ескімоси, а в 50-х роках ХХ століття такий верхній одяг став частиною військової екіпіровки. У 70-х роках парки стали популярні серед школярів і студентів в Англії. Особливо цінувалися моделі з помаранчевої підкладкою всередині. Оскільки в ті роки парка коштувала дешево, вона була атрибутом бідного життя, а з часом і зовсім вийшла з моди. Але на початку XXI століття куртки-парки чоловічі стали головним трендом, який не втрачає актуальності і до цього дня. З сезону в сезон дизайнери і модні будинки пропонують шикарні моделі парок для чоловіків в своїх колекціях.

Чоловіча куртка-парка: особливості моделі
Куртка-парка чоловіча має ряд відмінностей, які виділяють її з безлічі іншого верхнього одягу. Фасон має прямий крій, в районі пояса може бути протягнутий шнурок для фіксації, який дозволяє регулювати ширину виробу. Довжина найчастіше асиметрична. Куртки-парки чоловічі шиють з водонепроникних матеріалів, які також надійно захищають від вітру. Якщо матеріал не володіє такими властивостями, він обробляється спеціальним просоченням. Особливістю виробу є замок, який обов'язково закривається клапаном на кнопках або гудзиках. Капюшон може бути на затягуванні або на шнурку. У зимових моделях капюшон утеплюється синтепоном, пухом або іншими наповнювачами. У деяких моделях є хутряна оборка, яку при бажанні можна зняти.

Парка чоловіча стала улюбленою річчю багатьох модників, завдяки її перевагам, а саме:

  • міцність і довговічність;
  • відмінна теплостійкість і захист від негоди;
  • функціональність, завдяки безлічі кишень різного розміру;
  • універсальність, що дозволяє комбінувати парку з одягом різного стилю;
  • широкий модельний ряд.

Як зробити вибір правильно
Купити куртку парку чоловічу в Києві - завдання не з легких. Через розмаїття моделей, часто виникають сумніви. Щоб правильно вибрати виріб, слід приділити увагу кільком моментам, які описані нижче.

  • Стиль і колір. В першу чергу, куртка-парка чоловіча повинна подобатися її майбутньому власнику. Дизайн виробу потрібно підбирати під гардероб. Діловим чоловікам варто віддати перевагу більш лаконічним моделям стриманих і універсальних відтінків. Для повсякденного носіння можна вибрати парку будь-якого кольору. Особливо популярними серед молоді є моделі гірчичного кольору або хакі.
  • Сезон. Рівень теплоти виробу залежить від підкладки і утеплювача. У зимових моделях підкладка виготовляється з бавовни або флісу, в якості наповнювача використовується пух, перо, синтепон або мікрофібра. Також додатково утеплені горловина і манжети. Демісезонні куртки-парки чоловічі легші, підкладка виконана з поліестеру. Є моделі як з невеликим утепленням, так і без нього.
  • Якість виконання. Лицьова тканина повинна бути щільною, твердою і навіть жорсткою. Це забезпечить надійний захист від будь-яких опадів і сильного вітру. Якісна фурнітура є запорукою довговічності виробу, тому її стану слід приділити граничну увага. Шви повинні бути рівними, акуратними, нитки не повинні стирчати.
  • Розмір. Куртка-парка чоловіча сяде ідеально по фігурі, якщо вона буде підібрана правильно. У цьому допоможуть спеціальні розмірні таблиці. Досить знати мірки і порівняти їх з табличними значеннями.

Замовити куртки-парки чоловічі в Україні з доставкою
Завдяки різноманітності моделей, які представлені в інтернет-магазині "Bolf", вибрати і купити чоловічу парку в Києві не складе проблем. Тут можна вигідно замовити стильний верхній одяг за демократичною ціною зі швидкою доставкою по всій території України. Наші консультанти з радістю дадуть відповідь на виниклі питання і допоможуть остаточно визначитися з вибором.

Переконайтеся в високій якості нашого товару - оформлюйте замовлення в онлайн-магазині "Bolf"!

pixel