Сорочки чоловічі

Кількість товарів: 579
Сорочки з довгим рукавом біліСорочки з довгим рукавом неоновіСорочки з довгим рукавом помаранчевіСорочки з довгим рукавом багатобарвніСорочки з коротким рукавом біліСорочки з коротким рукавом коричневіСорочки з коротким рукавом чорніСорочки з коротким рукавом червоніСорочки з коротким рукавом фіолетовіСорочки з коротким рукавом неоновіСорочки з коротким рукавом помаранчевіСорочки з короткими рукавами рожевіСорочки з коротким рукавом багатобарвніСорочки з коротким рукавом жовтіСорочки елегантні коричневіСорочки елегантні неоновіСорочки елегантні помаранчевіСорочки елегантні жовтіСорочки джинсові біліСорочки джинсові коричневіСорочки джинсові чорніСорочки джинсові червоніСорочки джинсові фіолетовіСорочки джинсові неоновіСорочки джинсові синіСорочки джинсові помаранчевіСорочки джинсові рожевіСорочки джинсові різнокольоровіСорочки джинсові зеленіСорочки джинсові жовтіСорочки фланелеві біліСорочки фланелеві коричневіСорочки фланелеві чорніСорочки фланелеві червоніСорочки фланелеві фіолетовіСорочки фланелеві неоновіСорочки фланелеві синіСорочки фланелеві помаранчевіСорочки фланелеві рожевіСорочки фланелеві сіріСорочки фланелеві різнокольоровіСорочки фланелеві зеленіСорочки фланелеві жовтіСорочки однотонні неоновіСорочки однотонні різнокольоровіСорочки однотонні жовтіPozostałe koszule gładkieСорочки з малюнком коричневіСорочки з малюнком чорніСорочки з малюнком червоніСорочки з малюнком фіолетовіСорочки з малюнком неоновіСорочки з малюнком помаранчевіСорочки з малюнком рожевіСорочки з малюнком сіріСорочки з малюнком багатобарвніСорочки з малюнком зеленіСорочки з малюнком жовтіКоричневі сорочки в клітинуЧорні сорочки в клітинуЧервоні сорочки у клітинуФіолетові сорочки в клітинуНеонові сорочки в клітинуПомаранчеві сорочки в клітинуРожеві сорочки в клітинуРізнокольорові сорочки в клітинуЖовті сорочки в клітинуPozostałe koszule w kratkęБілі сорочки в смужкуЧервоні сорочки в смужкуФіолетові сорочки в смужкуНеонові сорочки в смужкуПомаранчеві сорочки в смужкуРожеві сорочки в смужкуРізнокольорові сорочки в смужкуЖовті сорочки в смужкуСорочки з коміром-стійкою біліСорочки з коміром-стійкою коричневіСорочки з коміром-стійкою чорніСорочки з коміром-стійкою червоніСорочки з коміром-стійкою фіолетовіСорочки з коміром-стійкою темно-синіСорочки з коміром-стійкою неоновіСорочки з коміром-стійкою помаранчевіСорочки з коміром-стійкою рожевіСорочки з коміром-стійкою сіріСорочки з коміром-стійкою різнокольоровіСорочки з коміром-стійкою зеленіСорочки з коміром-стійкою жовті
Розмір
  • 1-Ubrania
Колір
Ціна
Виробник
Пропозиція
Матеріал
Візерунок
Фасон
Тип продукту

Чоловічі сорочки

Згідно правил хорошого смаку, у гардеробі має знайтися місце для різнопланового вбрання, аби вдалося комбінувати речі та завжди доречно вдягатися. Однак, про рівноправ’я предметів одягу говорити не доводиться, адже є найменування, без яких якось можна впоратися, а є ті, чия відсутність виявиться справжньою модною катастрофою. До останніх точно належать сорочки чоловічі. Без них не обійдеться жодна шафа! Сьогодні купити чоловічу сорочку може кожен. Це водночас і побутова необхідність, і нагода підкреслити почуття стилю, і зразковий подарунок до свята. Однак, рубашки чоловічі не завжди були таким звичним явищем, як сьогодні, а історія трансформацій, через які довелося пройти цьому одягу, вражає своїм масштабом.

Коли з’явилися перші модні чоловічі сорочки

Чоловічі рубашки, як вважається, виготовляли ще за часи Вавілону. Звідти вони перекочували у Древній Рим, де почалися перші вишукані перетворення автентичного крою. Сорочки чоловічі почали виготовляти з тонкого лляного полотна або шерстяної тканини. Протягом багатьох століть простий люд міг хіба що мріяти про таке вбрання, бо ж сорочка була доступна тільки дворянам та знаті. З’являлися нові моделі, виготовлені з атласу, шовку та оксамиту. Процес пошиття сорочки чоловічої та догляду за нею був кропітким та вимагав значних витрат. Змінилася ситуація аж у XIX столітті, коли західне суспільство переосмислило роль цього предмету гардеробу. Тогочасні кравці розробили перший стандарт розмірів чоловічих рубашок та надали їм більш практичного вигляду, водночас знизивши вартість. Охочих купити сорочку чоловічу, що так вдало підкреслює статуру та надає вигляду додаткової серйозності, знаходилося щоразу більше. І почалося справді масове виробництво.

Сучасні стильні чоловічі сорочки

У минулому сторіччі модний бум продовжився. Завдяки йому рубашки чоловічі стали настільки звичним явищем, що без них гардероб здається пустим. На разі маємо цілу плеяду численних видів сорочок, левова частка яких доступна у електронному каталозі:

  • класичні моделі, які ніколи не виходять з моди;
  • сорочки з довгим та коротким рукавом для різних сезонів;
  • однотонні, з малюнком та без нього, аби задовольнити вподобання прихильників різних стилів;
  • чоловічі сорочки-2017 в клітинку, надзвичайно актуальні у цьому сезоні;
  • у смужку, які візуально витягують фігуру, таким чином поліпшуючи статуру;
  • елегантні, що підійдуть для особливих подій;
  • маклерки з неперевершено стильними вставками;
  • віші – особливий вид картатих рубашок чоловічих;
  • джинсові, що стануть ідеальним доповненням до casual-образу;
  • фланелеві, приємні на дотик та демократичні.

Усі сорочки, представлені на сайті, виготовлено з високоякісних та сертифікованих тканин, здебільшого бавовняних. Моделі відповідають особливостям різних сезонів та дозволяють тілу вільно дихати. Продумані деталі допоможуть створити ефектний образ, у якому буде зручно. До таких елементів дизайну належать:

  • модні комірці;
  • контрастні вставки;v
  • оригінальна фурнітура
  • ;
  • капюшони;
  • накладні кишені;
  • зав’язки;
  • декоративні строчки;
  • нашивки;
  • та інші вдалі прийоми.

Купити сорочки чоловічі можна у без перебільшення будь-якому кольоровому виконанні, адже пропозиція містить десятки забарвлень та сотні відтінків. У колекціях присутні як класичні стримані кольори, так і рідкісні барви, що знаходяться на піку моди. Особливого шику традиційно додають контрастні елементи. Колекції постійно поповнюються новими моделями від відомих виробників.

Сорочки чоловічі 2017 на Bolf.ua

Ми віддано служимо улюбленій справі, а тому уважно слідкуємо за трендами та віяннями. У каталозі сайту на вас чекають тільки актуальні та затребувані моделі, в яких приємно з’являтися на людях. Із нашим баченням своєчасних та влучних образів можна ознайомитися в розділі Lookbook. Пропонуємо скористатися вигодами сучасного шопінгу та відчути на собі переваги бонусних програм та акцій. Ми працюємо задля того, аби легко купити чоловічу сорочку зміг кожен. Цьому сприяють привабливі ціни на брендовий одяг та налагоджена система оформлення замовлень та здійснення доставок. Розділ Sale постійно оновлюється цікавими новинками з чинних колекцій, завдяки чому ваш кошик ніколи не буде порожнім!

pixel