Джинсові сорочки чоловічі

Кількість товарів: 11
Розмір
Колір
Ціна
Виробник
Пропозиція
Матеріал
Візерунок
Фасон
Тип продукту

Джинсові чолові сорочки

Історія джинсової сорочки чоловічої сягає тих часів, коли по преріях Дикого Заходу роз’їжджали справжні ковбої. Переживши період буремного розквіту у ХХ сторіччі, джинсові вироби ненадовго зникли з поля зору, а тепер стрімко повертаються у моду та вдало доповнюють нові образи, тепер уже третього тисячоліття.

Джинсова сорочка чоловіча: передісторія

Історія костюма багата на таємниці та цікаві факти, але не кожен предмет одягу може похвалитися такою непередбачуваною біографією, як джинсова сорочка. Вона подолала довгий шлях до наших полиць і ваших сердець. Спочатку з джинсових тканин шили цупкий робочий одяг, уніформу. Тривало так майже два століття, адже винайдено цей матеріал було дуже давно. Однак, асоціювався він виключно з виробництвами, заводами та фабриками. Існує кілька версій того, як і коли саме перша джинсова сорочка чоловіча з’явилася у тому вигляді, в якому відома нині нам. Чи то відразу по Другій Світовій, чи трохи пізніше. Зрештою, яким би не був рік її народження, а сорочка в стилі денім приречена на нескінченну молодість та вибуховість темпераменту. Тож дизайнери невтомно повертаються до цієї тематики та пропонують нові модельні ряди.

З чим поєднувати джинсові сорочки чоловічі?

Колекції світових брендів знають безліч відповідей на це питання. Останні кілька років сорочки з деніму не сходять з подіумів та перших шпальт fashion-видань. Нині це – невід’ємна частина smart-casual. І у моди є на те свої причини. Вона більше не вимагає жертв, як колись проголошувала відома крилата фраза. Якщо мода сьогодні чогось і вимагає, то максимально вдалого поєднання індивідуального почуття стилю, комфорту та якісних тканин. А от правила вона диктувати продовжує, і вони такі:

  • комбінувати джинсові сорочки чоловічі можна з безліччю видів одягу та матеріалів, однак варто уникати поєднання з іншими джинсовими деталями;
  • грайте на контрастах – і не програєте: не давайте різним елементам зливатися в одну кольорову пляму;
  • поєднуйте сорочки з деніму з футболками, casual-піджаками, чіносами, напівчеревиками та стильним спортивним взуттям.

Не бійтеся експериментувати та шукати свій образ, на разі подібна сміливість вітається!

Джинсові сорочки чоловічі у інтернет магазині Bolf.ua

Ми презентуємо колекцію сучасних джинсових сорочок чоловічих, виготовлених для нашого магазину відомими брендами, серед яких:

  • Denim Republic;
  • Bruno Leoni;
  • Madmext;
  • Jack Berry;
  • та інші торгові марки.

Асортимент передбачає задоволення потреб як тих покупців, що надають перевагу мінімалізму та класичній простоті, так і любителям декору, оригінальної фурнітури та оздоблювальних швів. Ми раді працювати для вас та пропонувати нові оригінальні моделі за доступними цінами!

pixel