Кардиган чоловічий

Кількість товарів: 38
Розмір
Колір
Ціна
Виробник
Пропозиція
Матеріал
Тип продукту

Светри чоловічі на застібці

Кардиган чоловічий – чудовий спосіб миттєво урізноманітнити свій гардероб. Зручний, м’який та надзвичайно актуальний, завдяки своїй універсальності він виручить у будь-яку пору року та за різних обставин. Йому під силу гармонійно доповнити і діловий, і smart casual, і спортивний стилі.

Чоловічі кардигани в історії

Цікаво, що цей предмет одягу було створено не у ательє чи модному салоні, а на полі бою. Неспокійного 1854 року англійський полководець лорд Кардиган винайшов новий спосіб захистити своїх солдат від холоду і наказав пошити шерстяні жакеті, котрі можна було б одягати під мундир та при цьому не сковувати рухів. Однак ідею підхопили і поза межами війська, та розповсюдили спочатку у Європі, а потім і по всьому світі. Щоправда, по-справжньому зірковий час для кардигана чоловічого настав пізніше, у середині ХХ століття.

Види кардиганів

У асортименті інтернет-магазину ви знайдете зразки як формального, так і неформального стилю, а також чоловічі кардигани, повністю імітуючі піджак. Доступні також наступні варіанти:

  • кардигани на ґудзиках;
  • на блискавках;
  • на зав’язках;
  • вільного крою, взагалі без застібок;
  • з капюшоном або без нього;
  • з різноманітною декоративною фурнітурою або більш лаконічні, без неї.

Різнопланове оздоблення дозволить проявити індивідуальність та вибрати найбільш близький вашим вподобанням светр. У каталозі є як утеплені моделі для зими, так і “легші” аналоги для інших сезонів. Геометричні візерунки, скандинавські мотиви, незвичні фактури та модні кольори дозволять створити приголомшливий сучасний look.

З чим комбінувати чоловічі кардигани

Кардиган чоловічий купити можна, не турбуючись про те, що потім не знатимете, з чим його носити, адже це демократичне вбрання добре виглядає у поєднанні з різним одягом. Один з найбільш розповсюджених, базових щоденних образів виглядає взагалі максимально просто:

  • кардіган чоловічий;
  • джинси;
  • футболка;
  • кеди або мокасини.

Для того, аби створити діловий образ, одягайте брюки класичного крою, сорочку або водолазку. У такому випадку, звісно, перевагу варто віддавати спокійним кольорам, при цьому V-виріз виглядає більш “офіційно”, ніж напівкруглий. Зрештою, варіантів тут – необмежена кількість. Адже кардигани ефектно комбінуються ще й з усіма видами брюк, додаючи елегантності та маскулинності.

З чого виготовлений кардиган чоловічий

На наших полицях ви знайдете светри, пошиті з якісної бавовни та вовни з додаванням віскози, акрилу та еластану, що дозволяє гарантувати більшу свободу рухів та гарне прилягання до фігури. Деякі моделі додатково утеплені. Серед брендів знайдуться:

  • S-West;
  • Comeor;
  • Louis Plein;
  • та інші популярні в Європі виробники одягу.

Модні кардигани у Львові, Києві та по всій Україні

Наша онлайн крамниця цілодобово приймає замовлення та оперативно відправляє посилки, разом з якими по країні розповсюджується хороший настрій та комфорт від зручного носіння обновок. До ваших послуг – численні програми лояльності, акції та бонуси. При замовленні від 1600 гривень ми будемо раді здійснити доставку безкоштовно. Якщо виникли питання, звертайтеся до наших консультантів і вони нададуть вичерпні відповіді. А перед тим, як оформити замовлення та купити чоловічий кардиган, не забудьте зазирнути і до інших категорій, або доповнити його вдалими аксесуарами, взуттям та іншими елементами гардеробу.

pixel